אחרי עונה אחת: ברנלי הבטיחה את חזרתה לפרמייר ליג ששה מחזורים לסיום

הקבוצה של וינסנט קומפאני ניצחה 1:2 את מידלסברו ופתחה פער של 19 נקודות על המקום השלישי, כשנותרו 18 נקודות בקופה

שחקני ברנלי חוגגים עליה. שלטו בצ'מפיונשיפ לכל אורך הדרך, צילום: אי.פי

למרות שנותרו עוד ששה מחזורים לסיום העונה, יש כבר עולה ראשונה לפרמייר ליג, והיא עונה לשם ברנלי, ששבה לליגה של הגדולות אחרי היעדרות של עונה אחת בלבד.

הקלארטס שלטו בצ'מפיונשיפ מתחילת הדרך, ואחרי ניצחון חוץ על מידלסברו, 1:2, סגרו את סיפור העלייה מוקדם, כשהם מחזיקים ביתרון של 19 נקודות על המקום השלישי, בזמן שבקופה נותרו 18 נקודות.

זה לא היה ניצחון קל. אחרי שאשלי בארנס העלה את הקבוצה של וינסנט קומפאני ליתרון בדקה ה-12, הבורו לחצו והשיגו את השוויון מהנקודה הלבנה בדקה ה-64.

קומפאני. יש לו סיבה ענקית לחייך, צילום: אי.פי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עם זאת, ברנלי לא רצתה לדחות את החגיגות, ובדקה ה-76 הגיע שער העלייה מרגליו של קונור רוברטס, שהקפיץ את אלפי אוהדי מוליכת הצ'מפיונשיפ ביציעים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר