מרוקו נפרדה מהמונדיאל: השחקנים התפללו, האוהדים הריעו

אריות האטלס סיימו את דרכם בקטאר עם ההפסד לצרפת, האוהדים נותרו לעודד את השחקנים • "הנבחרת המרוקאית אמנם לא זכתה בגביע, אבל היא לגמרי זכתה באהבה שלנו"

שחקני מרוקו התפללו, צילום: רויטרס

המסע הגדול של נבחרת מרוקו במונדיאל 2022 נגמר אתמול (רביעי) עם ההפסד 2:0 לאלופת העולם צרפת בשלב חצי הגמר. למרות הכאב הגדול, אריות האטלס יכולים להיות גאים מאוד במסע המרשים שעשו בגביע העולמי, וייזכרו כהפתעה הגדולה השל הטורניר.

לאחר ההפסד, האוהדים המרוקאים נותרו באצטדיון והריעו לשחקניהם על טורניר אדיר, בו הדיחו את נבחרות פורטוגל וספרד החזקות. השחקנים מצידם התפללו על כר הדשא, ולאחר מכן ניגשו אל הקהל הגדול שהגיע והודו לו.

הקהל המרוקאי עם השחקנים, צילום: רויטרס

ב-ESPN נכתב: "הנבחרת המרוקאית אמנם לא זכתה בגביע, אבל היא לגמרי זכתה באהבה שלנו". המאמן וואליד רגראגי, שהפך לאחד הסיפורים הגדולים בקטאר, היה גאה: "הפסדנו את אגר בחימום ואז את סאיס ומזראווי במחצית. זה היה קצת יותר מדי בשבילנו, אבל מי ששיחק עשה הכל. נגד נבחרת כמו צרפת אתה תשלם על כל טעות הכי קטנה במזומן. אנחנו לא יכולים לעלות לגמר אחרי טעויות כמו אלה שעשינו במחצית הראשונה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"המחצית השנייה היתה טובה יותר, אבל לא כבשנו והשער השני גמר אותנו. יהיה קשה מבחינה מנטלית להתכונן למשחק על המקום השלישי. ניתן דקות משחק לשחקנים ששיחקו קצת פחות, אבל אנחנו רוצים לזכות במקום השלישי. הדבר הכי חשוב הוא שהראינו את הפרצוף היפה שלנו, הראינו שהכדורגל קיים במרוקו ושיש לנו אוהדים נהדרים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר