כמה חבל: הפסדה של נבחרת הולנד אמש (שישי) לארגנטינה 4:3 בדו קרב פנדלים, הביאה לסיומה של הקדנציה האחרונה של לואי ואן חאל בתור מאמן האורנג', שסיים את דרכו ללא הפסד ב-120 דקות במונדיאלים עם שמונה ניצחונות, 4 תוצאות תיקו ושני הפסדים לנבחרת ארגנטינה מהנקודה הלבנה.
האם ארגנטינה בדרך לגמר המונדיאל? עקבו עכשיו אחרי ערוץ הטלגרם המיוחד
"התאמנו על פנדלים במשך שנה - ובכל זאת פקששנו את זה", אמר המאמן הוותיק בסיום. "ביקשתי מהשחקנים שיבעטו מהנקודה הלבנה בקבוצות שלהם, וזה אכן מה שקרה, אבל כשאתה מחטיא את שתי הבעיטות הראשונות שלך, אתה לא יכול לנצח". על הפנדל שארגנטינה קיבלה בזמן החוקי, אותו כבש מסי, אמר: "בעיני זה היה מפוקפק. אני ארצה לראות את זה שוב בטלוויזיה, אבל לא הפסדנו בגלל השופט".
הכתומים חזרו למשחק מפיגור 2:0 אחרי צמד מאוחר של ואוט וחהורסט (83, 101), אך החמיצו שני פנדלים בדו קרב המכריע ופספסו הזדמנות להעפיל לחצי הגמר. "זה קשה מאוד", הודה נתן אקה. "נלחמנו ונתנו הכל. החילופים שינו את המשחק, ובסוף זה רק מזל, אבל זו דרך כואבת מאוד להפסיד. צריך להרים את הראש".
וירג'יל ואן דייק, שהחמיץ מהנקודה הלבנה, הוסיף: "התאמנו המון על פנדלים, הכל נכנס - עד הלילה. זה מאוד מבאס ומאוד כואב. הראינו רוח לחימה גדולה. באמת האמנו שננצח, יש פה חבורה מיוחדת של שחקנים. זה כואב".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו