הטריאתלט הישראלי רון דרמון שהתחרה היום בתחרות האולימפית הראשונה שלו הצליח לסיים בזמן של 1:48.41 שנתן לו את המקום ה-26 הכללי מבין 55 המתמודדים.
דרמון, שזוהי הופעתו הראשונה במשחקים האולימפיים סיים את מקצה הטריאתלון הכלל שחיה של קילומטר וחצי, 38.48 ק"מ של רכיבה על אופניים ו-10 קילומטרים של ריצה.
מי שהיה בקדמת המתחרים הם האחים הבריטים אליסטר בראונלי שסיים ראשון בזמן של 1:45.01 וזכה במדלית הזהב, אחיו הקטן, ג'ונתן שרצץ בעקבותיו סיים שני עם זמן של 1:45.07 וזכה בכסף כאשר הנרי סקומן מדרום אפריקה זכה במדלית הארד עם זמן של 1:45.43.
לטיסיה בק והתנין
הגולפאית לטיסיה בק העלתה היום תמונה משעשעת של תנין נחמד על מסלול הגולף בגומה מספר 10. התנין לא הפחיד אותה כל כך, אבל התוצאות של בק ממשיכות להיות בינוניות מינוס, כאשר היא מדורגת במקום ה-47 בלבד. היום תימשך התחרות ובק תנסה לשפר את מקומה.
הצלחה ישראלית ב-470
דרמה התחוללה בשיוט המדליות במפרשיות מדגם 470 ובסופם, הניו זילנדיות בראשותה של ג'ו אלה הישראלית שאביה חי במושב ינון בישראל ואמא בניו זילנד, איבדו את הזהב מלונדון והסתפקו במדליית הכסף. במקום השלישי זכה צוות צרפתי בראשותה של קאמי לקונטר, אישתו של השייט הישראלי לשעבר גידי קליגר שייצג את ישראל בשלושת האולימפיאדות האחרונות. במקום הראשון זכה הצוות הבריטי שזכה במדליית הכסף באולימפיאדת לונדון ונקם בניו זילנדיות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו