ללא מעצורים: ברצלונה דרסה את פומאס 0:6

הקטלאנים חגגו על חשבון היריבה המקסיקנית, שבשורותיה משחק דני אלבס • לבנדובסקי, פדרי (צמד), דמבלה, אובמיאנג ודה יונג כבשו • החבורה של צ'אבי מוכנה לליגה

ברצלונה. חגיגה אדירה, צילום: AFP

פתיחת העונה המרשימה של ברצלונה וצ'אבי נמשכת. הערב דרסו הקטלאנים את פומאס המקסיקנית 0:6, במשחק שבו כבשו הספרדים ארבעה שערים כבר המחצית הראשונה.

בארסה שממשיכה את הכנותיה לפתיחת העונה בספרד בגביע זו'אן גאמפר לא ריחמה על היריבה המקסיקנית, שבשורותיה משחק דני אלבס שזכה לכבוד בפתיחת ההתמודדות, ורוברט לבנדובסקי שהגיע מבאיירן מינכן כבש את הראשון כבר בדקה השלישית.

דני אלבס מקבל כבוד, צילום: AFP

החגיגה הספרדית נמשכה במחצית הראשונה כאמור ופדרי (צמד) ועוסמאן דמבלה כבשו גם הם עוד בטרם נגמרה המחצית הראשונה. צ'אבי החליף כמעט את כל ההרכב, ואובמיאנג כבש את החמישי בדקה ה-49 - ואקורד הסיום היה שייך דווקא לפרנקי דה יונג, שעתידו בקבוצה לא ברור. בסיום 0:6 מוחץ לברצלונה שנראית מעולה. 

פדרי חוגג, צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר