באחד המשחקים החמים באירופה, סלטיק מוליכת הטבלה אירחה את ריינג'רס למשחק חשוב במאבק על האליפות בסקוטלנד. הירוקים הגיעו למשחק כשהם מוליכים את הטבלה, ובפער של 6 נקודות מריינג'רס כשנותרו עוד שלושה משחקים לתום העונה.
על הדשא קיבלנו משחק כדורגל נהדר משתי הקבוצות, שהתאפיין במשחק מהיר ומצבים מסוכנים משני הכיוונים.
סלטיק עלתה ליתרון במחצית הראשונה בזכות שער יפה של ג'וטה. אבל במחצית השניה ריינג'רס הייתה טובה יותר, מצאה את השיויון בדקה ה-67 בזכות שער של סקאלה, ורק יכולת גדולה של ג'ו הארט בשער של סלטיק מנעה מריינג'רס ניצחון שהיה פותח את מאבק האליפות.
ניר ביטון וליאל עבדה, שני הישראלים שמשחקים בסלטיק לא פתחו בהרכב הקבוצה, אבל עלו מהספסל. ביטון עלה על כר הדשא בדקה ה-61, ועבדה בדקה ה-78, הישראלי הצעיר אפילו הספיק לספק כמה מהלכים לא רעים, אבל זה לא הספיק עבור סלטיק כדי לכבוש שער ניצחון.
הפער של סלטיק בפסגה נותר על 6 נקודות, ו-4 נקודות שלה בשלושת המשחקים האחרונים יספיקו בכדי לזכות באליפות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו