משפחתו של סוכן העל הודיעה: מינו ראיולה הלך לעולמו

בגיל 54, האיטלקי נכנע למחלת ריאות קשה • כזכור, רק השבוע צייץ בתגובה לשמועות על מותו: "פעמיים תוך ארבעה חודשים הורגים אותי"

מינו ראיולה. נכנע למחלה קשה, צילום: מתוך טוויטר

בגיל 54: משפחתו של מינו ראיולה הודיעה היום (שבת) על מותו של סוכן העל, אחרי מאבק במחלת ריאות קשה.

"בצער גדול אנו מודיעים על מותו של סוכן הכדורגל הכי מדהים ואכפתי אי פעם", נכתב בהודעה הרשמית של משפחתו, שפורסמה ברשתות החברתיות של הסוכן. "מינו נלחם עד בסוף, כמו שעשה עם שחקניו. כרגיל, הוא גרם לנו להיות גאים. הנוכחות שלו תחסר לעד".

ראיולה, ייצג את כוכבי העל של הכדורגל העולמי, ביניהם ארלינג הולאנד, פול פוגבה, מתייס דה ליכט, זלאטן איברהימוביץ', מריו באלוטלי ועוד.

הבשורה העצובה מגיעה אחרי שבוע לא נעים בכלל מבחינת המשפחה ומבחינתו האישית של ראיולה המנוח. כזכור, בשעות הצהריים של יום חמישי, התפרסמו בעולם דיווחים רבים על מותו של סוכן השחקנים מינו ראיולה, שמתמודד עם מחלה קשה.

כעבור שעה ראיולה עצמו, פרסם בטוויטר ציוץ וכתב: "מצב בריאותי הנוכחי למי שתוהה: מתעצבן בפעם השנייה תוך 4 חודשים שהם הורגים אותי, נדמה שהם גם מסוגלים לבצע החייאה".

טנקרדי פלמרי, עיתונאי איטלקי מוכר שהיה הראשון לפרסם על מותו, מחק את הציוץ וגם הוסיף התנצלות: "מחקתי את הציוץ על ראיולה, זה לא הייתה ספקולציה או ניסיון לפרסם ראשון. לעולם לא הייתי עושה דבר כזה בעניין רגיש. החדשות פורסמו על ידי TgLa7, חדשות הטלוויזיה האיטלקיות הנחשבות ביותר, ואושרו על ידי כל הגורמים. בכל אופן טעיתי ואני מתנצל על זה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר