למרות שריאל מדריד היא זו שזכתה אמש בגביע האלופות על חשבונה של ליברפול, היום (א') כולם עסוקים בעיקר בלוריס קאריוס, שוער הקבוצה האנגלית שסבל מתצוגת נפל והיה האחראי הכמעט בלעדי לשניים מהשערים שקבוצתו ספגה.
עם זאת, מאמנו, יורגן קלופ ייצא להגנתו של השוער בתום המשחק כשאמר: "הטעות השניה קרתה בעקבות הטעות הראשונה. זה קשה מאוד להיפטר מהמחשבות הרעות בראש" והוסיף: "לוריס (קאריוס) ידע את זה, כולם ידעו את זה. זה חבל שזה קרה במשחק כזה, בעונה כזאת. אני מרגיש רע בשבילו".
קלופ הוסיף: "הכל היה נהדר עד הערב (ש'). אני מגיע לגמר בכדי לנצח אותו. זו היתה הזדמנות ראויה עבורינו ולא לקחנו אותה".
הקפטן הקבוצה, ג'ורדן הנדרסון סיפר הרוח הקבוצתית: "זו לא הטעות שלוריס קאריוס עשה (שהביאה להפסד), הגענו לגמר בתור קבוצה והפסדנו בתור קבוצה" והוסיף: "כולם קשורים לזה, פשוט לא היינו מספיק טובים"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו