הדילמה של סמפאולי: אגוארו או היגוואין?

לקראת המשחק מול איסלנד, מאמן נבחרת ארגנטינה מתלבט בין שני החלוצים • ניימאר ונבחרת ברזיל נחתו בסוצ'י

צילום: אי-אף-פי // מסי וקון באימון, הערב. שניהם יפתחו בהרכב?

סגנית העולם העולם ארגנטינה תפתח את משחקיה במונדיאל בשבת מול איסלנד, ולמאמנה חורחה סמפאולי שתי התלבטויות בנוגע להרכב הראשון. 

הראשונה היא בין ג'ובאני לו צ'לסו ללוקאס ביגליה בקישור והשנייה בין סרחיו אגווארו וגונסאלו היגוואין בחוד. בתוך כך, ההתאחדות הארגנטינאית הודיעה רשמית שלא הוגשה תלונה כנגד המאמן בגין הטרדה מינית, אך לא הסתירה את העובדה שהיו דיווחים לגבי כך.

ספרד: ג'רארד פיקה נאלץ לנטוש את אימון הנבחרת לאחר שחש כאבים בבירכו. למרות שהתקשורת הספרדית חשפה וידאו של המקרה, חברו לנבחרת רודריגו מורנו הרגיע את האוהדים כשאמר: "אין שום בעיה עם פיקה, הוא בסדר גמור". 

ספרד תפתח את הטורניר ביום שישי במשחק מול פורטוגל שיערך בסוצ'י, ובצוות הרפואי של הספרדים בטוחים שבלמה של ברצלונה יהיה כשיר לפתוח.

ניימאר נוחת בסוצ'י, הערב. חגיגה גדולה // צילום: אי-אף-פי

ברזיל: בשעות הבוקר המוקדמות אתמול נחתה הסלסאו בסוצ'י שלחופי הים השחור, שם יהיה בסיסה לאורך גביע העולם ברוסיה. השחקנים של צ'יצ'ה הגיעו אחרי ה-0:3 המרשים על אוסטריה, במשחק שבו ניימאר שב להרכב וכבש. ברזיל תפתח את משחקיה ב-17 ביוני, ברוסטוב, מול שוויץ.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר