הישראלי שמנצ'סטר סיטי רוצה

אלופת ומוליכת הפרמייר ליג עוקבת אחרי עילאי אלמקייס, המשחק בקבוצת הנוער של הופנהיים הגרמנית • גם באיירן מינכן ודורטמונד שמו עין על השחקן

אלמקייס במדי הופנהיים. יקבל הוראות מגווארדיולה? // צילום: מישל דוט קום // אלמקייס במדי הופנהיים. יקבל הוראות מגווארדיולה?

מנצ'סטר סיטי עוקבת אחרי קשרה הישראלי של הופנהיים עילאי אלמקייס. הערב תארח קבוצת הנוער של סיטי את המקבילה של הופנהיים במסגרת ליגת האלופות והקשר בן ה־18 צפוי להיות במוקד. 

על פי מקורות אנגלים, אלופת הפרמייר ליג עוקבת כבר זמן רב אחר הכישרון הישראלי, שמשחק בנבחרת הנוער ואף זומן כבר לנבחרת הצעירה של מרקו בלבול. 

נוסף על כך, גם המועדונים הגדולים בגרמניה, באיירן מינכן ובורוסיה דורטמונד, שמו עין על אלמקייס. הופנהיים מצידה כבר דאגה להחתים את השחקן על חוזה מקצועני ראשון כדי להבטיח את עתידו במועדון והוא מוערך על ידי המנג'ר יוליאן נגלסמן. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר