גולדן סטייט התפוצצה בדרך לפסגת המערב

האלופה קבעה שיא היסטורי של 51 נקודות ברבע הראשון מול דנבר (111:142) בדרך למקום הראשון במערב • 19 לבאטלר ב-107:149 של הסיקסרס על מינסוטה • הלייקרס הסתדרו בלי לברון מול הבולס

צילום: אי-אף-פי // סטף קרי חוגג שיא היסטורי על חשבון דנבר, הלילה

דנבר - גולדן סטייט 142:111

האלופה קבעה שיא היסטורי בזכות רבע ראשון של 51 נקודות ו-10 שלשות. האירוע הנדיר התרחש דווקא מול הנאגטס, שהגיעו להתמודדות מהמקום הראשון במערב, אחרי 12 ניצחונות בית רצופים. סטף קרי וקליי תומפסון צלפו ללא הכרה ובמחצית האורחים נעצרו על 60:79 נינוח. הווריירס, שקברו 21 שלשות ב-54 אחוזים, נהנו מ-62 נקודות משותפות של קרי ותומפסון (31 נקודות כל אחד). קווין דוראנט הוסיף 27 נקודות. המארחים, שבגלל ההפסד ירדו למקום השני במערב, קיבלו 22 נקודות ממאליק ביזלי. ניקולה יוקיץ' הוסיף 17 ו-8 אסיסטים.

קרי ודוראנט מעבירים חוויות על הספסל. בפסגת המערב // צילום: אי-פי

פילדלפיה  - מינסוטה 107:149

הסיקסרס שברו את שיא המועדון עם 21 שלשות בדרבי הפרטי של בין ג'ימי באטלר למינסוטה. האקס הזועם סיים עם שורה סטטיסטית של 19 נקודות ב-8 מ-10 מהשדה כאשר המארחים רצו במחצית הראשונה עד 58:83 לטובתם. ג'ואל אמביד שוב נזכר להגיע לעבודה, הפעם עם ערב נפלא של  31 נקודות ו-13 ריבאונדים, בן סימונס גירד את הטריפל דאבל עם 20 נקודות, 11 ריבאונדים ו-9 אסיסטים. מינסוטה קיבלה 15 נקודות מדריק רוז, קארל אנתוני טאונס הצליח לאכזב עם ערב אנמי של 13 נקודות ו-3 ריבאונדים.

מילווקי  - מיאמי 86:124

הבאקס סיימו את העבודה כבר אחרי שני רבעים 45:69, ועד סוף המשחק העבירו את הזמן בנעימות. יאניס אנטטוקומפו השיג טריפל דאבל רביעי העונה, כשהעמיד שורה סטטיסטית של 12 נקודות, 10 ריבאונדים ו-10 אסיסטים. אריק בלדסו עם 17 נק' ומלקולם ברוגדון (16) עזרו ליווני במחצית השנייה. בצד השני, ג'סטיס ווינסלו וחסן ווייטסייד קלעו 19 כל אחד להיט.

בול ואינגרם חוגגים. הסתדרו גם בלי לברון // צילום: אי-פי

לוס אנג'לס לייקרס - שיקגו 100:107

ללא לברון ג'יימס, שעדיין לא כשיר לעלות על הפרקט,  הלייקרס ניצחון משחק רביעי מ-11 משחקים בלעדיו. לונזו בול הוביל את החבורה מעיר המלאכים עם 19 נקודות, 8 ריבאונדים ו-6 אסיסטים, קנטביוס קולדוול קבר 17 נקודות וברנדון אינגרם גם הצטיין עם  16 נקודות משלו. ג'בארי פארקר, הוביל את הבולס עם 18 נקודות מהספסל.

במשחקים נוספים: אינדיאנה - פיניקס 97:131, אטלנטה - אוקלהומה 126:142.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר