הרים ידיים: ג'רמי לין חתם בבייג'ין דאקס הסינית

אחרי כמעט עשור באן.בי.איי, הגארד שהיה מועמד לצסק"א מוסקבה, החליט לנסות את מזלו בליגה הבכירה בסין • לפני כשבועיים הסביר: "נראה לי שהליגה ויתרה עליי"

צילום: אינסטגרם // ג'רמי לין (מימין) עם הגופיה של בייג'ין דאקס. ברוך הבא

אחרי כמעט עשור באן.בי.איי, ג'רמי לין חתם היום (שלישי) בבייג'ינג דאקס הסינית מהליגה הבכירה בה ינסה להראות את כישוריו. הגארד שהיה לאחרונה מועמד לצסק"א מוסקבה, ניסה להשיג חוזה בליגה הטובה בעולם, אך לא הצליח במשימה לאחר חיפושים רבים.

לין, שהיה שותף מינורי לזכייה של טורונטו ראפטורס באליפות ההיסטורית, כבר רמז לפני כשבועיים כי למעשה "הליגה כבר ויתרה עליו". באותו אירוע שהתקיים בטייוואן הוסיף: "המצב שלי כשחקן חופשי היה תמיד קשה עבורי, נראה לי שהגעתי לתחתית חדשה".

לין, בוגר אוניברסיטת הרווארד, הצליח לעשות קריירה בליגה הטובה בעולם זאת למרות שלא נבחר בדראפט. לין רשם את הפריצה בעונת 2011/12 במדי ניו יורק עם 14.6 נקודות בממוצע. מאז הספיק לעבור ביוסטון, לוס אנג'לס לייקרס, שארלוט ובברוקלין (בה קלע את שיא הנקודות בקריירה עם 18 בממוצע). בעונה האחרונה לין היה באטלנטה הוקס וסיים אותה עם אליפות בטורונטו ראפטורס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר