אדם סילבר: "לא הגיוני שקיירי אירווינג לא יכול לשחק בבית ואחרים כן"

הקומישינר של ה-NBA הביע דעתו בנוגע לחוק שמונע משחקנה של ברוקלין הלא מחוסן לשחק במשחקי בית: "אם המטרה היא להגן על האנשים באולם, למה שחקני חוץ יכולים לשחק?" • וגם: ההצעה שלו לראש עיריית ניו יורק, אריק אדאמס

קיירי אירווינג. עדיין לא משתתף במשחקי הבית של ברוקלין, צילום: AP

סאגת שיתופו של קיירי אירווינג במשחקי הליגה ממשיכה להעסיק את ה-NBA ואת עולם הכדורסל כולו. כזכור, כוכב ברוקלין יכול להשתתתף רק במשחקי החוץ של הנטס מכיוון שהחוקים בניו יורק אוסרים על שחקן לא מחוסן להשתתף במשחקי בית.

היום (רביעי) ובאופן מאוד מפתיע, התבטא אדם סילבר, הקומישינר של ה-NBA, בנוגע לעניין זה ולדבריו, הוא ממש לא מבין את המדיניות שמונעת מאירווינג לשחק.

"מוזר בעיניי שהחוק בניו יורק תקף רק לשחקני בית שלא מחוסנים לעלות על הפרקט. אם החוק נועד להגן על מי שבאולם מפני נגיף הקורונה, למה שחקני חוץ לא מחוסנים כן יכולים לשחק בניו יורק?".

עם זאת, סילבר המשיך להבהיר את עמדתו בנוגע לפרוטוקולי הקורונה בליגה הטובה בעולם: "אני חושב שאנשים צריכים להתחסן, גם במנה השלישית. אולי ראש העיר החדש, אריק אדאמס, ישנה את הפקודה, שנכנסה לפני שנבחר לתפקיד".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אדם סילבר. האם החוק בניו יורק ישתנה?, צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר