לרשימת שחקני האן.בי.אי, שנמצאו חיוביים לנגיף הקורונה הצטרפו לפנות בוקר (ג') שני שחקני ברוקלין – דיאנדרה ג'ורדן וספנסר דינווידי. מדובר במכה לא פשוטה עבור הנטס שמדורגים במקום השביעי במזרח, ויחד עם 22 קבוצות נוספות הם אמורים להגיע לאורלנדו ב-30 ביולי לחידוש העונה.
הסנטר בן ה-31 של ברוקלין הבהיר לא רק כי נדבק בקורונה, אלא גם כי לא יגיע לטורניר שייערך במתחם הספורט בדיסניוורלד. "גיליתי אתמול כי נמצאתי חיובי בבדיקת קורונה, כתוצאה מכך לא אגיע לאורלנדו לחידוש העונה", כתב ג'ורדן בטוויטר.
Found out last night and confirmed again today that I’ve tested positive for Covid while being back in market. As a result of this, I will not be in Orlando for the resumption of the season.
— DeAndre Jordan (@DeAndre) June 30, 2020
מוקדם יותר דווח בארה"ב כי גם ספנסר דינווידי, השחקן המוביל של ברוקלין העונה בהיעדרם של קיירי אירווינג וקווין דוראנט הפצועים, נדבק בקורונה, אך הרכז טרם שלל סופית את האפשרות שיגיע לפלורידה יחד עם קבוצתו.
בתוך כך, בארה"ב מדווחים כי ארגון שחקני האן.בי.אי פועל לכך שלאורך הפרקט בכל המגרשים בהם ישלימו את העונה באורלנדו יהיה את הכיתוב "Black Lives Matter" כחלק מהמחאה החברתית של הקהילה האפרו-אמריקנית.
כך מתכננים לפעול גם ב-WNBA ויתרה מכך דווח כי השחקניות עצמן העלו הצעה בפני ראשי הליגה כי לפני משחקים יעלו לחימום עם חולצות ועליהן הכיתוב "Say Her Name". זאת על מנת להעלות את המודעות בנוגע לנשים שנפגעו מהאלימות המשטרתית.