בליגה הטובה בעולם מתכננים לחזור לפרקט בדיוק בעוד חודש, אך תוצאות בדיקות הקורונה שנערכו לכל שחקני הקבוצות, ממשיכים להעיב על ההכנות.
אז אחרי שנודע בתחילת היום כי ספנסר דינווידי ודיאנדרה ג'ורדן, שניים מכוכבי ברוקלין נטס, נמצאו חיוביים לנגיף הקורונה, התברר הערב (שלישי) על שלושה שחקנים נוספים דווקא בניו אורלינס פליקאנס, שנדבקו בקורונה. יצוין כי שמות השחקנים טרם פורסמו.
הג'נרל מנג'ר של ניו אורלינס דייויד גריפין, הסביר כי שלושת השחקנים, שנמצאים בבידוד, נמצאו חיוביים למחלה בסבב הבדיקות הראשון, ורק לאחר שהם יימצאו שליליים בשני הסבבים הבאים, הם יהיו רשאים לחבור לחבריהם באימוני הקבוצה. כמו כן, האפשרות הריאלית היא שהם שלא יטוסו עם הקבוצה לתחילת האימונים באורלנדו ב-7 ליולי.
בתוך כך, ב-ESPN דיווחו כי בדנבר נאגטס החליטו לסגור את מתחם האימונים לאחר שלפחות שלושה מאנשי המועדון נמצאו חיוביים לנגיף. יצוין כי כבר בשבוע שעבר נודע כי ניקולה יוקיץ' והמאמן מייקל מאלון חולים בקורונה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו