טורונטו הבטיחה את המקום השני במזרח

האלופה הבטיחה את הסגנות לאחר שגברה 99:108 על ממפיס וסיבכה אותה במאבק על הפלייאוף • סיאקם הצטיין עם 26 נקודות

צילום: USA TODAY Sports // סיאקם צולף, הערב באורלנדו

בעוד כשבוע יתחיל פלייאוף ה-אן.בי.אי, מה שאומר שכל משחק שמתקיים כעת ב'בועה' באורלנדו מקבל משנה תוקף מבחינת החשיבות שלו. הערב (ראשון) קיבלנו משחק מהסוג הזה כאשר טורונטו, האלופה, התמודדה עם ממפיס שהייתה חייבת לנצח כדי להבטיח את הזכות להיות בטורניר על מקומות 8-9 אבל לצערה היא תמשיך להיאבק עד הרגע האחרון.

הקנדים פתחו רע את המשחק וקלעו ברבע הראשון רק 20 נקודות אבל מהרבע השני הדברים נראו אחרת והם הצליחו להכפיל את הכמות בדרך ליתרון 54:60 במחצית. במחצית השנייה פסקל סיאקם לקח מנהיגות והיה האיש ששמר את היתרון כל הזמן בצד של הראפטורס. שתי שלשות גדולות שלו כשהפער עמד על שלוש בלבד לזכות הפורוורד וחבריו, גמרו את המשחק.

סיאקם כאמור בלט אצל האלופה עם 26 נקודות, כאשר נורמן פאוול הוסיף 16 וקייל לאורי תרם 15, 7 ריבאונדים, 8 אסיסטים משלו. אצל הגריזליס, ברוקס קלע 25, גרייסון אלן הוסיף 20 וג'ה מוראנט ניסה לסייע עם 17 נקודות משלו. 

במשחק נוסף: אוקלהומה סיטי גברה 103:121 על וושינגטון. 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר