פלייאוף האן.בי.אי יוצא הערב לדרך בבועה באורלנדו, ובלוס אנג'לס לייקרס נערכים לקראת פתיחת סדרת הסיבוב הראשון במערב מול פורטלנד בלילה שבין שלישי לרביעי (4:00, ספורט 5).
הצהובים-סגולים מעיר המלאכים סיימו במקום הראשון במערב שכמובן לא יזכה אותם ביתרון ביתיות בהתחשב בנסיבות, וגם נאלצים להתמודד עם יריבה חזקה מאוד, שנמצאת בכושר מצוין מאז חידוש עונת האן.בי.אי בפלורידה ועם השחקן המצטיין בבועה – דמיאן לילארד.
"הם משחקים נהדר, מציגים כדורסל ברמה גבוהה מאוד והם עשו כל שביכולתם כדי להיכנס לפלייאוף", אמר כוכב הלייקרס אנתוני דייויס שכנראה היה מעדיף לפגוש את ממפיס על פני הבלייזרס, "פורטלנד חמים כרגע ואין ספק שזה הולך להיות מבחן עבורנו, אבל מבחן טוב. אנחנו הולכים להיות מוכנים לצאת ולהתחרות".

לילארד. הלייקרס יצליחו לעצור אותו? // צילום: אי.פי
דייויס כבר נכווה בעבר מלילארד וחבריו כשהודח על ידי פורטלנד בסוויפ במדי ניו אורלינס בפלייאוף 2018, אך יקווה לשחזר את היכולת הטובה שלו מול הבלייזרס בעונה הסדירה – קלע נגדם העונה 32 נק' בממוצע בשלושה משחקים, כולל תצוגות של 39 ו-37 נקודות – ולהימנע ממבוכה באורלנדו. "אנחנו מתרכזים בהכנות שלנו בתשעת המשחקים שפורטלנד שיחקה בבועה, אבל במקביל צופים גם בניצחונות שהשגנו נגדם בעונה הסדירה", הסביר דייוויס.
"רמת הרצינות, תשומת הלב לפרטים הקטנים ושיח פתוח בין כל השחקנים – זה מה שמאפיין את תדרוך הווידאו שלנו", הסביר מאמן הלייקרס פרנק ווגל כיצד ניסו לטפל בסוף השבוע בבעיות המקצועיות שלהם, "אנחנו לא יושבים ורק מקרינים קטעים. יש המון שאלות, אנחנו דואגים לוודא שכולם משדרים על אותו גל ובוחנים אספקטים שונים של מה שאנחנו רואים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו