טראמפ: "נמאס לצפות בליגה פוליטית כמו ה-NBA"

על רקע מחאת השחורים, נשיא ארה"ב ממשיך לחבוט בליגה הטובה בעולם: "נתוני הרייטינג של הכדורסל ירדו משמעותית. מקווה שבליגות הפוטבול והבייסבול מסתכלים על מה שקורה ולומדים.."

צילום: אי-אף-פי // דולנד טראמפ. מעביר ערוץ כשמדובר ב-NBA

נשיא ארצות הברית ממשיך לחבוט בליגה הטובה בעולם. על רקע מאבק השחורים בארה"ב, שהתגבר בשבוע האחרון בעקבות מחאת שחקני ה-NBA, דונלד טראמפ שוב מותח ביקורת על נתוני הרייטינג בבועה באורלנדו.

נשיא ארה"ב, שממש לא הסתיר את אי שביעות רצונו מההחלטה של השחקנים, שכזכור בחרו לפני פחות משבוע להשבית לשלושה ימים את משחקי הפלייאוף, בחר לצייץ לפני שעה קלה בטוויטר את דעתו האמיתית על ליגת ה-.NBA

"לאנשים פשוט נמאס לצפות בליגה פוליטית כמו ה-NBA", הסביר טראמפ, "נתוני הרייטינג של הכדורסל ירדו משמעותית, ולא נראה שזה יחזור בקרוב. אני מאוד מקווה שבליגות הפוטבול והבייסבול מסתכלים על מה שקורה ולומדים. אותו הדבר יקרה להם. עכשיו כולם צריכים להתייצב בגאון עבור האומה ועבור הדגל האמריקני".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כידוע, החזית בין נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, לכוכבי הספורט הפופולריים ביותר בארה"ב, היא לא דבר חדש במיוחד. בדיוק לפני 3 שנים, בסוף עונת 2017, טראמפ צייץ נגד סטף קרי, וגולדן סטייט, שבחרו להחרים את המפגש המסורתי עם הנשיא לאחר הזכייה באליפות. "ביקור בבית הלבן נחשב לכבוד גדול לקבוצה אלופה. סטפן קרי מהסס, ולכן ההזמנה נשללת", צייץ באותו הקשר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר