בליגה הטובה בעולם מנסים להבין מה עומד מאחורי בקשת הטרייד של ג'ון וול, שעל פי הפרסומים בארה"ב, דרש לעזוב את וושינגטון וויזארדס.
על פי הכתב של "האתלטיק" שאמס צ'ראנייה, הרכז שלמעשה לא שיחק כדורסל מדצמבר 2018 בעקבות פציעה, וכעת הוא צפוי לחזור לפרקט עם תחילת העונה (22 בדצמבר), ביקש לעזוב לאחר שהבין כי המגעים לטרייד עם יוסטון רוקטס להעברת ראסל ווסטברוק לא עלו בצורה יפה.
עוד מדווח כי וול הופתע ואף נעלב כי הקבוצה מוושינגטון צפויה להיבנות סביב בראדלי ביל ולא כפי שהתרגל, לפחות עד הפציעה. הכתב דייוויד אולדריג' מ"אתלטיק" הלך הערב (מוצ"ש) צעד קדימה ודיווח כי הבעיה טמונה ביחסים האישיים בין שני הכוכבים.
"אולי כלפי חוץ הם יגידו שהם אחים, אבל וול וביל פשוט לא רוצים לשחק אחד עם השני. הג'נרל מנג'ר טומי שפרד יצטרך להחליט עם מי הוא מתכוון להמשיך".
מוקדם יותר דווח כי דני אבדיה יאלץ לעבוד קצת יותר קשה על מנת לקבל את הדקות שלו בעקבות שתי החתמות מעניינות. הוויזארדס צירפו לשורותיהם את אקס חימקי מוסקבה, הפוורוורד אנתוני גיל בחוזה לשנתיים וגם את הסנטר רובין לופז, שמגיע אחרי עונה לא מרשימה במילווקי.
"It’s clear to anyone paying attention that your two star players, who will deny it when asked and call me crazy and uninformed and talk about how love each other and that they’re like brothers, don’t want to play with each other anymore."
-David Aldridge on D.C
(The Athletic) pic.twitter.com/R6rVeXAiZE— NBA Central (@TheNBACentral) November 21, 2020
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו