צילום: אי-אף-פי // ג'ון וול. שוב נפגשים

וול: "נפגעתי מאוד, בוושינגטון לא אמרו לי אמת"

לקראת המשחק הלילה, האקס המיתולוגי, שעבר בקיץ ליוסטון עדיין כועס על הוויזארדס: "לפני המעבר, רק ביקשתי שיהיו איתי כנים איתי. תכננתי להישאר לעוד עונה ואפילו דיברתי כבר עם ביל"

אחרי שנפרד בטונים צורמים בקיץ האחרון, וושינגטון ודני אבדיה יארחו הלילה (2:00) את יוסטון רוקטס וגם את האקס, ג'ון וול. למרות שיהיה מדובר במפגש השני העונה של וול מול הוויזארדס (88:107 קליל לרוקטס), מסתבר שהדם הרע מצד האקס בכלל לא נעלם.

"אחרי עשר שנים בקבוצה, אני חודש שהגיע לי קצת יותר כבוד מוושינגטון", אמר האקס הכועס היום (שני) בראיון בארה"ב, "הרגשתי שהגיע לי יותר כבוד. מעולם לא הפניתי את הגב שלי למועדון, אבל למרות הכל, בהנהלה בחרו לא לספרלי את האמת לפני המעבר שלי. זה בהחלט כאב לי".

וול עם ארקי גורדון. מרגיש בבית בטקסס // צילום: רויטרס
וול עם ארקי גורדון. מרגיש בבית בטקסס // צילום: רויטרס

"שיחקתי בתקופות גרועות וקשות, שיחקתי עם פציעות ותמיד נתתי את כל הלב", המשיך וול, "שיחקתי במשך שנה שלמה כשאני פצוע בזמן ששחקנים אחרים לא בדיוק נהגו כמוני. כבר מספר חודשים לפני, אמרתי שאני רק רוצה שיהיו איתי כנים, פשוט שיגידו לי את האמת, אבל זה לא קרה. לכן גם נפגעתי".

וול סיפר שהתכנון שלו היה להישאר בבירת ארה"ב לפחות עונה נוספת: "תכננתי להישאר לפחות לעוד עונה בקבוצה. דיברתי כבר עם בראדלי ביל וסיכמנו שנישאר לפחות עוד שנה נוספת. רצינו לראות מה קורה ולאחר מכן להחליט לאן להמשיך. אבל זה ממש לא יצא לפועל ולכן לא קשה להבין את הפגיעה שלי מהוויזארדס".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...