נראה שלא משנה מה דני אבדיה או ראסל ווסטברוק יעשו - זו פשוט לא העונה של וושינגטון. הלילה (בין שני לשלישי) התארחו הוויזארדס אצל טורונטו והפסידו בפעם הרביעית ברציפות, 103:101, וזה היה כואב במיוחד, משתי סיבות: דאבל דאבל נוסף של דני אבדיה יירשם לו רק בדף הסטטיסטיקה, וסל מכריע של הראפטורס עם הבאזר.
הרוקי הישראלי הציג את אחד ממשחקיו הטובים ביותר בתקופה האחרונה, אבל הקבוצה שלו, שכבר התרגלנו לעובדה שהיא מגיעה לבאר ולא שותה ממנו, נכנעה שוב. הוויזארדס סופרים כבר 32 הפסדים לעומת 17 ניצחונות (הפסד 15 ב-18 המשחקים האחרונים).
אבדיה היה על הפרקט לא פחות מ-40 דקות, קלע 12 נקודות והוסיף 10 ריבאונדים, אסיסט, חטיפה וחסימה. הוא סיים את המשחק דאבל דאבל שני העונה, ולשם שינוי הציג יכולת טובה גם בהגנה. בחלקים רבים מהתמודדות הוא הוצמד לפסקל סיאקם ועשה את העבודה לא רע בכלל.

ווסטברוק, כרגיל, הוביל את הוויזארדס עם טריפל דאבל (23 נקודות, 14 ריבאונדים ו-11 אסיסטים), והיתרון של האורחת הגיע כבר ל-19 נקודות. אלא שאז טורונטו העלתה הילוך, הוויזארדס הורידו, והחטיאו לא פחות מ-13 שלשות רצופות. המהפך של המארחת הושלם בדקות הסיום - עד לשלשה הדרמטית של גארי טרנט ג'וניור, שסידרה לראפטורס ניצחון שני ברציפות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו