שלושה משחקים בלבד נערכו הלילה (בין שלישי לרביעי) בליגת ה-NBA, כאשר במוקד האלופה המכהנת מילווקי (6:5) ניצחה 109:118 את פילדלפיה (4:8) בחוץ בזכות עוד הצגה של יאניס אנטטוקומפו וההרכב החסר של המארחת. אחרי משחק צמוד ברוב שלביו, פילי הובילה 101:102 קצת פחות משש דקות לסיום המשחק, אלא שמכאן הבאקס יצאו לריצת 7:17 וסגרו עניין.
הגריק פריק קלע 31 נקודות וקטף 16 ריבאונדים, כשהוא מקבל סיוע מגרייסון אלן, שהוסיף 25 נקודות ושלשה חשובה ברבע הרביעי שעזרה להבטיח את הניצחון השני של של מילווקי בשבעת המשחקים האחרונים. בובי פורטיס קלע 19 נקודות עבור אלופת ה-NBA, יום לאחר הביקור המסורתי אצל הנשיא ג'ו ביידן בבית הלבן.
טייריס מקסי קלע 31 נקודות בשורות המארחת, שנאלצה להסתדר בפעם השנייה ברציפות ללא ג'ואל אמביד, שהוא אחד מארבעה שחקני הסיקסרס שמושבתים בעקבות פרוטוקול הקורונה של הליגה, לצד טוביאס האריס, מטיס ת'ייבול ואייזיאה ג'ו.
יוטה (3:8) – אטלנטה (8:4) 98:110
בפעם השנייה בחמישה ימים, יוטה מנצחת את אטלנטה. דונובן מיטשל הוביל עם 27 נקודות, בויאן בוגדנוביץ' הוסיף 18, ג'ורדן קלארקסון סיים עם 16, ורודי גובר הוסיף 9 נקודות ו-14 ריבאונדים.
בצד השני, אטלנטה קלעה 18 שלשות ב-51% אבל זה לא הספיק לה כדי לנצח, בעיקר בשל ההגנה של יוטה שאפשרה לה לקלוע רק שני סלי סדה ב-6.5 הדקות האחרונות של המשחק. קווין הרטר (28 נקודות) וטריי יאנג (27 נקודות) בלטו אצל המפסידה, אך ברבע הרביעי שניהם לא קלעו אפילו נקודה אחת.
לוס אנג'לס קליפרס (4:6) – פורטלנד (6:5) 109:117
אחרי הפתיחה הרעה במאזן 4:1, הקליפרס ממשיכים להתאושש והלילה האריכו את רצף הניצחונות שלהם לחמישה עם ניצחון ביתי על פורטלנד. פול ג'ורג' הוביל את המנצחת עם 24 נקודות, רג'י ג'קסון הוסיף 23, וניקולה באטום רשם 22 נקודות.
את המפסידה הובילו דמיאן לילארד עם 27 נקודות ונורמן פאוול עם 23, כאשר הטרייל בלייזרס עדיין ללא ניצחון חוץ העונה (5:0).