זו קבוצת היורוליג שאורי אלון ואייל חומסקי רוצים לרכוש

בעלי הפועל ירושלים לשעבר מצאו דרך חדשה להגיע למפעל הבכיר באירופה • השניים מנהלים משא ומתן עם הבעלים הנוכחי של וירטוס בולוניה במטרה להשתלט על המועדון האיטלקי

אלון (מימין) וחומסקי. בעונה הבאה שוב מול מכבי תל אביב?. צילום: אלן שיבר

ב-2013 הפך אורי אלון לבעלים של הפועל ירושלים ועבד בצמוד עם אייל חומסקי, אחד האנשים החזקים בקבוצה מהבירה. תוך שנתיים הם הובילו אותה לזכייה היסטורית באליפות ליגת העל, וב-2018 נפרדו דרכיהם, אחרי עוד תואר אליפות, אבל גם עם כישלון בניסיון להפוך את ירושלים לקבוצת יורוליג.

היום (שישי) מתפרסם כי השניים חברו שוב, ומנהלים משא ומתן עם הבעלים הנוכחי של קבוצת היורוליג וירטוס בולוניה, במטרה לרכוש ממנו את המועדון האיטלקי. השיחות כוללות בחינת כדאיות כלכלית, ואחת המטרות היא להפוך וירטוס לחברה קבועה ביורוליג, כשכרגע האיטלקים הם זמניים במפעל הבכיר עם כרטיס חופשי בלבד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בולוניה היתה נחשבת בעבר לאחת הקבוצות הגדולות באירופה ואף זכתה פעמיים ביורוליג (1998, 2001). מדף התארים שלה כולל 16 אליפויות איטליה ו-8 גביעים מקומיים. בעונה שעברה הודחה בשלב הפליי אין של היורוליג על ידי באסקוניה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר