עם מכת פציעות הזויה ואמונה בשיין לארקין: אנאדולו אפס רוצה לנצח את מכבי תל אביב

אלופת אירופה ב-2021 ו-2022 סובלת מרשימת פצועים חסרת תקדים ותגיע למפגש עם הצהובים עם תקווה שהגארד האמריקני ימשיך לקחת אותה על הגב

בראון מול בראיינט בעונה שעברה. גם אקס מכבי ייעדר בשורות הטורקים. צילום: אלן שיבר

אנאדולו אפס תגיע למשחק מחר (חמישי, 21:05, ספורט 5) מול מכבי תל אביב בבלגרד עם תואר אחד שכבר יש לה העונה - הקבוצה הפצועה ביורוליג. הקבוצה הטורקית שתשחק נגד הצהובים סובלת בשבועות האחרונים ממכת היעדרויות גדולה, כשלמעשה מותירה אותה עם חצי קבוצה. לא מדובר בפציעות ״קטנות״. הרשימה ארוכה וכל הפציעות הן לתקופה היעדרות של מספר שבועות לפחות.

בסך הכל אנאדולו סופרת שבעה פצועים. אלייז׳ה בראיינט נעדר כבר חודשיים ושיחק העונה רק בשלושה משחקי יורוליג, רודריג בובואה הצטרף אליו בזמן האחרון ובאותה תקופה גם אנטה זיזיץ׳ נפצע וייעדר מספר שבועות. דרק וויליס שהגיע העונה לקבוצה יהיה בחוץ תקופה ממושכת וכבר הובא לו מחליף. טיבור פלייס מושבת כבר יותר מחודשיים ואפילו שני שחקני רכש מקומיים שהגיעו הקיץ נמצאים ברשימת הנעדרים: דוגוש אוזדמירולו וארקאן אילמאז כשהראשון גמר את העונה עוד לפני שהתחילה.

בעקבות המצב החתימה הקבוצה שני שחקנים חדשים. במקום וויליס הוחתם מייק דאום מדרטונה האיטלקית וכדי למלא את החסר לפחות חלקית בעמדת הסנטר הוחתם דניאל אוטורו שהחל את העונה בהצטיינות במרקזפנדי. כמו כן הועלו לסגל הבוגר שני שחקני נוער.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ובכל זאת ולמרות הכל אלופת היורוליג פעמיים ברציפות ב-2021 ו-2022 מצליחה לשרוד מבחינה הישגית. ביורוליג היא עם מאזן 6:7 כמו מכבי ת״א, את הליגה היא מובילה כשהיא מנצחת השבוע בדרבי את פנרבחצ׳ה כשכל זה קורה בגלל ששיין לארקין נכנס באחרונה לכושר פנטסטי ולוקח את הקבוצה על גבו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר