לא מעט אנטישמיות ראינו בספורט הספרדי בתקופה האחרונה, במיוחד בענף הכדורגל שם אוהדים של אוסאסונה, סביליה, ריאל סוסיאדד ועוד הפגינו שנאה גדולה כלפי ישראל ותמיכה בפלשתינים.
כעת, לפי דיווח במדינה, ייתכן והמלחמה בישראל תוביל לכך שגרנאדה תחתוך את יפתח זיו. בדיווח נכתב כי "בגרנאדה בודקים את האפשרות לחתוך את זיו מהקבוצה", זאת לאחר שבשני המשחקים האחרונים זיו לא שותף כלל מול גראן קנאריה וריאל מדריד.
El Covirán Granada lleva unos días buscando un base comunitario o cotonou y estudia cortar a Yiftah Ziv, según nos informan
— www.encestando.es (@webEncestando) November 14, 2023
מה שמוביל לתחושה כי למלחמה יש קשר בדיווח היא העובדה שעד שהחלה המלחמה זיו שותף בשבעה משחקים, גילה יכולת טובה ונראה היה שהמאמן מיגל אנחל זפאטה מאמין בו. מהרגע שהמלחמה החלה, הדקות של זיו החלו לרדת משמעותית כשהשיא כאמור הגיעה בשני המשחקים האחרונים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו