לא שגרתי. מהומה גדולה פרצה הלילה בניצחון של אורלנדו על מינסוטה 120:127 ב-NBA.
במהלך המשחק, אוסטין ריברס ומו באמבה נקלעו לעימות פיזי על הפרקט שהתפתח למכות המוניות של ממש כאשר שחקני שתי הקבוצות מתערבים. לאירוע האלים קדמו חילופי דברים בין השחקנים.
AUSTIN RIVERS AND MO BAMBA GET INTO IT 🤯 pic.twitter.com/kUFYXgPvI5
— Bleacher Report (@BleacherReport) February 4, 2023
בסיום הקטטה האלימה צוות השיפוט החליט להרחיק חמישה שחקנים: אוסטין ריברס, ג'יידן מקדניאלס וטוריאן פרינס בצד אחד, מו במבה וג'יילן סאגס בצד השני.
העימות נמשך גם ברשתות החברתיות, כאשר מו במבה פרסם תמונה עוקצנית. ריברס לא נשאר חייב ותקף את הסנטר של אורלנדו: "באתם עליי חמישה על אחד, היית צריך את חברים שלך מהקבוצה. מכירים אותך רק בגלל שיר ראפ, לא בגלל סלים. אורלנדו זאת העיר שלי, תשאל מסביב ותגלה".
Mo Bamba and Austin Rivers both took to Instagram following their altercation during Friday's game. pic.twitter.com/SAOdA0xDdz
— NBA on ESPN (@ESPNNBA) February 4, 2023
"אני לא שופט את אוסטין על מה שהוא עשה. אין לי מושג מי התחיל או מה קרה", אמר מאמן טימברוולבס כריס פינץ' לאחר המשחק. "היה להם בחור שירד מהספסל ונתן אגרוף, שזה אחד הדברים הכי מגעילים שאתה יכול לעשות בליגה - זאת אומרת, במצבים האלה. אבל כן, אני לא שופט את אוסטין".
ריברס הסביר לאחר המשחק שהוא לא מעריך את האופן שבו הגארד שמרקל פולץ ובמבה הגיבו להחמצת השלשה שלו לפני התקרית: "אני לא מנסה להיות איזה בחור קשוח, ואני לא אצטט את מה שהוא אמר לי. אבל לא אהבתי את הדרך שבה הוא דיבר אלי. אני לא אתן שלא יתייחסו אלי בכבוד".