פאו גאסול: "אני חושב על קובי בראיינט כל יום"

אגדת הלייקרס התארח באולם הקריפטו והוזמן לערב מחווה לג'ורג' מיקן • הכוכב לא הסתיר את הגעגועים לקובי וסיפר על הקשר המיוחד שנשאר עם ונסה והבנות • "אנחנו משפחה"

פאו גאסול. מתגעגע לקובי, צילום: גטי אימג'ס

פאו גאסול הגיע הלילה (שני) וזכה לצפות בניצחון הראשון העונה של הלוס אנג'לס לייקרס. השחקן הספרדי הטוב בכל הזמנים הוזמן בעקבות ערב מחווה שערכה הקבוצה לשחקן ג'ורג' מיקן. כידוע, גם חולצתו תופרש במהלך העונה והספרה 16 תיתלה על גג האולם.

גאסול התראיין במהלך הערב והזכיר את מי שתרם להתפתחותו והסתגלותו במועדון, קובי בראיינט המנוח: "בכל פעם שאני בא לכאן אני נזכר בו. אני חושב עליו כל יום ועכשיו יש לי מערכת יחסים מצוינת עם ונסה והבנות, כי אנחנו משפחה ואהבנו אחד את השני מאוד".

גאסול, קובי וחבריהם במדי הלייקרס, צילום: איי.פי

גאסול לא הסתיר את ההתרגשות מהעובדה שהחולצה שלו תהיה תלויה העונה מהתקרה. "אני עדיין המום. אני מעבד שאני חלק מזה, עם כל המשמעויות. אני מאוד שמח", הסביר פאו במהלך המשחק מול הדנבר נאגטס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הוא הוזמן על ידי מארגנים המחווה לג'ורג' מיקן, לו ספד. "יש לו את כל הכבוד שלי", אמר גאסול. "אחד ה'ביג-מנים' הטובים בכל הזמנים והוא לימד איך לסיים מתחת לסל, להשתמש בשתי ידיים, משאבים... והוא חלק מהמורשת שמלמדת אותנו מי אנחנו, מה היינו וכדי כל הצעירים שיגיעו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר