ג'יימס הארדן. לא צפויה הפתעה | צילום: איי.פי

טופ 6: השחקנים החמים בשוק החופשי ב-NBA

רגע אחרי הדראפט, הפרי אייג'נסי של ליגת הכדורסל הטובה בעולם עומד בפתח • סקירת השמות הכי חמים על המדף לקראת התקופה המעניינת

הלילה (בין חמישי לשישי) תיפתח התקופה הכי מעניינת של ליגת ה-NBA, כששוק השחקנים החופשיים ייצא לדרך ויביא איתו גל של החתמות, בעיקר של השחקנים שמסיימים חוזה.

עוד לפני כל ההפתעות, אטלנטה הודיעה על הצטרפותו בטרייד של כוכבה של סן אנטוניו, דז'ונטה מארי, שישתף פעולה עם טריי יאנג. בנוסף, קאמבה ווקר השתחרר מחוזהו בדטרויט פיסטונס והפך גם הוא לשחקן חופשי, שעות אחדות לפני פתיחת השוק. אחרי שקיירי ארווינג החליט על סיבוב פרסה ונשאר בברוקלין, שלושת השמות החמים ביותר בפרי אייג'נסי יהיו בראדלי ביל, ג'יימס הארדן וזאק לאבין, אבל בנוסף אליהם ריכזנו עבורכם את השמות הבאים בתור.

בראדלי ביל (צפוי להישאר בוושינגטון):

עולמות יתהפכו לפני שכוכבה של וושינגטון וויזארדס בן ה-29 יעזוב את הקבוצה בה משחק בעשור האחרון, מאז נבחר בדראפט 2012. כל הסימנים מראים שהשחקן בדרך לקבל חוזה עתק בשווי 251 מיליון דולר לחמש עונות שישאיר אותו בבירת ארצות הברית, לצידו של דני אבדיה. 

בראדלי ביל. צפוי להישאר בוושינגטון, צילום: איי.פי

ג'יימס בארדן (צפוי להישאר בפילדלפיה):

השחקן לא מימש את אופציית השחקן שלו על סך 47.4 מיליון דולר כדי לקצץ בשכרו ולחתום על חוזה חדש, מה שיאפשר לסיקסרס לחזק את הסגל הקיים. אחרי האכזבה בפלייאוף בעונה שעברה, השחקן החל את אימוני הקיץ שלו מוקדם מהרגיל כשלנגד עיניו עומדת מטרה אחרת – אליפות ראשונה בקריירה.

ג'יימס הארדן. המטרה - אליפות ראשונה, צילום: איי.פי

זאק לאבין (צפוי להישאר בשיקגו):

השוטינג גארד צפוי לחתום על חוזה חדש בשיקגו בשווי של כ-215 מיליון דולר לחמש שנים. הנהלת הבולס הבהירה לאחרונה שתעשה כל מה שצריך כדי להשאיר אצלה את השחקן, שעומד על ממוצע של למעלה מ-25 נקודות למשחק בארבע העונות האחרונות.

זאק לאבין. יישאר בעיר הרוחות?, צילום: איי.פי

ג'יילן ברונסון:
שותפו של לוקה דונצ'יץ' הפך בשבועות האחרונים לשם החם אותו ינסו בניו יורק ניקס להחתים. השחקן, שקלע בשנה האחרונה 16.3 נקודות בממוצע למשחק (ועוד 21.6 בפלייאוף), בדרך להגיע לתפוח הגדול. לפי הדיווחים בארצות הברית, הקבוצה הציעה לו 110 מיליון דולר לארבע עונות כדי להנחית את הרכז במדיסון סקוור גארדן.

ג'יילן ברונסון. השם החם בתפוח הגדול, צילום: איי.פי

דיאנדרה אייטון:
סימן שאלה ענק סביב השחקן שנבחר ראשון בדראפט 2018. אחרי 4 שנים בפיניקס, ההנהלה החליטה כי השחקן לא מצדיק את הסכומים שהוא דורש, כשמקביל מספר קבוצות בליגה כבר נתנו את הסכמתן לשלם לו. בעונה שעברה אייטון רשם 17 נקודות למשחק ב-63% מהשדה ו-10 ריבאונדים, בכל ארבע עונותיו הוא העמיד ממוצע של דאבל דאבל עם 60% מהשדה בסך כל התקופה.

אייטון. שווה את הכסף?, צילום: טוויטר

מיילס ברידג'ס:
מי שהיה השם החם ביותר ברשימת השחקנים החופשיים, נעצר אמש בלוס אנג'לס בטענה כי פעל באלימות נגד אישה. השחקן שהיה אחד המועמדים לתואר השחקן המשתפר של העונה שעברה שוחרר בערבות של 130 אלף דולר, ועתה עומדת השאלה האם הסיפור ישפיע על הקבוצות בליגה להעניק לו חוזה חדש.

לפי הדיווחים, בשארלוט תיכננו להשאיר את ברידג'ס אצלם, וגם דטרויט סימנה אותו כמועמד פוטנציאלי, אך שתי העסקאות עומדות עכשיו בערפל.

מיילס ברידג'ס. המעצר ישנה את התוכניות?, צילום: איי.פי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...