דטרויט (12:14) - בוסטון (5:23) 81:91. הסלטיקס חזרו לנצח אחרי שהשאירו מאחור את ההפסד המתסכל לסן אנטוניו - והם עשו זאת בקלות מול הפיסטונס, שנראו כמי שלא מאמינים בעצמם כבר מהרבע הראשון. בוסטון שמרה על יתרון מרגיע לאורך כל המשחק, כשהיא עולה לרבע האחרון עם יתרון של 14 נקודות, וכאמור התחושה היתה שגם לילה שלם לא היה מספיק לדטרויט כדי להתקרב.
קיירי אירווינג אמנם ניהל היטב את המשחק עם 16 נקודות ומעט אסיסטים (3), אך האיש המרכזי של הסלטיקס היה הפעם אל הורפורד, שקלע 18 נקודות, קטף 9 ריבאונדים וחילק 6 אסיסטים. ארון ביינס (6 נקודות) עזר מאוד מתחת לסלים עם 13 ריבאונדים, וכאמור הירוקים שייטו לניצחון. טוביאס האריס עם 19 נקודות ו-8 ריבאונדים בלט בצד המפסיד, עם סיוע של אנדרה דרמונד שקלט 15 ריבאונדים.
אולדיפו מלהטט. ערב בלתי נשכח לכוכב אינדיאנה // צילום: USA TODAY Sports
אינדיאנה (11:16) - דנבר (12:14) 116:126. אחרי רבע ראשון חלש של הפייסרס, בסופו היו בפיגור 35:22, התחיל הקאמבק המרשים שלהם, שגרר את המשחק להארכה, בה הנאגטס התבטלו לחלוטין. תוצאת ההארכה: 2:12 לאינדיאנה.
מי שעמד בראש הניצחון של אינדיאנה היה ויקטור אולדיפו, שקלע שיא קריירה של 47 נקודות והוסיף 7 ריבאונדים ו-6 אסיסטים. הוא זכה לסיוע עיקרי ממיילס טרנר עם 24 נקודות ו-8 ריבאונדים, אבל כאמור, היה זה בעיקר האופי החלש של האורחים שסייע להשלמת המשימה. לדנבר לא עזרו גם שלושה שחקנים שקלעו 20 נקודות ומעלה, בראשם טריי ליילס עם 25 נקודות - וויל ברטון וגרי האריס הוסיפו 21 נקודות כ"א
עוד תוצאות ומספרים בולטים מהלילה באן.בי.אי: שיא ליגה עונתי לראג'ון רונדו, שקבוצתו ניו אורלינס ניצחה את פילדלפיה במשחק נטול הגנות 124:131. הרכז המנוסה חילק 18 אסיסטים, בזמן שאת קלעי המנצחת הוביל ג'רו האלידיי עם 34 נקודות. את הסיקסרס הוביל ג'יי.ג'יי רדיק עם 28 נקודות, כשבן סימונס מוסיף 27 נקודות ו-10 אסיסטים.
דמאר ד'רוזאן קלע 25 נקודות וחילק 9 אסיסטים בניצחון טורונטו על סקרמנטו 87:102; ניו יורק ניקס גברה על אטלנטה 107:111, כשקריסטפס פורזינגיס מוביל את המנצחים עם 30 נקודות; קרל אנתוני טאונס קלע 28 נקודות וקטף 12 ריבאונדים בניצחון מינסוטה על דאלאס 92:97.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו