עוליאל וגלושקו ברבע גמר טורניר ג'ויס אייזנברג

בתחרות הבינלאומית המתקיימת במרכז הטניס והחינוך בישראל - עכו, העפילו 3 ישראלים לרבע הגמר שיתקיים מחר

יוליה גלושקו. העפילה לרבע הגמר

היום (חמישי) התקיימו משחקי שמינית הגמר בשתי התחרויות הבינלאומיות לגברים ולנשים, לכבוד ג'ויס אייזנברג, המתקיימות במרכז הטניס והחינוך בישראל - עכו, בסיומם העפילו 3 ישראלים לרבע הגמר. מחר ישחקו ישי עוליאל, איגור סמילנסקי ויוליה גלושקו. הכניסה חופשית והקהל מוזמן להגיע לעודד. 

בתחרות הגברים על סך פרסים של 15,000 דולר, העפיל שחקן דייויד סקווד, ישי עוליאל (מדורג 6), לרבע הגמר לאחר שגבר 0:6 ו-1:6 על אלכסיי קומיך מבלארוס. עוליאל יפגוש מחר ב-11:00 את בנג'מין לוק מזימבאבווה, המדורג 2 בתחרות, שגבר 3:6 2:6 על גלעד תמר. איגור סמילנסקי ניצח 7:6(5), 3:6, 1:6 את מרקוס קאלובוניס מיוון וישחק מחר ב-11:00 מול אריק קרפלאדי מאיטליה. רועי בניה, שחר אלבז וליאור גולדנברג נוצחו בשמינית הגמר.

יוליה גלושקו, המדורגת ראשונה בטורניר הנשים על סך פרסים של 25 אלף דולר, העפילה לרבע הגמר לאחר ניצחון 4:6, 7:6(5), 1:6 על אסטל קאסינו מצרפת ותפגוש (לא לפני 12:00) את דריה סניגור מאוקראינה (8). מאיה טחן נוצחה 6:3 6:3 ע"י לאוני קונג (7) משווייץ, שלי ברזניאק הפסידה 6:2 6:4 לנדיה פודורוסקה מארגנטינה המדורגת 2. שביט קמחי, שהשיגה נקודות WTA ראשונות עם הניצחון בסיבוב הראשון, נוצחה 6:2 6:2 ע"י ויקטוריה מונטאן מצרפת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר