סדרות חצי גמר פלייאוף ליגת העל בכדורעף ייפתחו הערב (21:00, אולם בר לב, ספורט 5 פלוס), כשבמוקד תארח הפועל כפ"ס את האלופה בשלוש השנים האחרונות הפועל מטה אשר/עכו (הטוב משלושה משחקים). בחצי הגמר השני תארח מכבי ת"א את הפועל המעפיל/עמק חפר/מנשה (20:00, מרכז הרב ספורט).
לאחר שהפסידה בגמר הגביע למכבי ת"א, כפ"ס תקווה "להתנחם" בצלחת האליפות, שהדרך אליה תתחיל באולם הביתי שבו היא עדיין לא הפסידה העונה.
עבור מטה אשר, הדאבליסטית בשלוש השנים האחרונות, זו הזדמנות לתקן את העונה הלא יציבה ולנסות להשלים ארבע אליפויות ברצף.
מכבי, כאמור מחזיקת הגביע הטרייה, תקווה להתחיל לשחזר את עונת 2011/12, אז חגגה את הדאבל האחרון שלה. את העונה הסדירה סיימו הצהובים במקום הראשון בטבלה.
עבור המעפיל מדובר במשימה מורכבת במיוחד, אבל שם שואבים אופטימיות מהעובדה שהפעם האחרונה שהקבוצה זכתה באליפות היתה השנה 1985, ככה שאולי הגיע הזמן לרענן קצת את דפי ההיסטוריה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו