מתחת לרדאר במהירות שיא: הטניסאי האמריקני עשה היסטוריה בווימבלדון

לא עלה מספיק לכותרות: בן שלטון הגיש במהירות של 246.2 קמ"ש במשחקו בסיבוב השני מול לויד האריס והתברג במקום התשיעי בכל הזמנים • מדובר על ההגשה המהירה ביותר בטורניר היוקרתי אי פעם

נובאק ג'וקוביץ' מדבר בפודקאסט של ניק קיריוס

ממשיך לשבור שיאים עם ההגשות. אחד הטניסאים שהכי קשה להתמודד מול חבטות הפתיחה שלהם הוא ללא ספק האמריקני הצעיר והמוכשר בן שלטון וביום רביעי האחרון הוא שוב הראה עד כמה זה נכון - ועוד איך הראה.

כמו שאפשר להבין, הנתון הבא קצת עבר מתחת לרדאר אבל ההיסטוריה קרתה: שלטון הפגיז סרב במהירות אדירה של 246.2 קמ"ש (!) מול לויד האריס בסיבוב השני בווימבלדון - ושבר את שיא ההגשה המהירה ביותר בטורניר אי פעם.

כזכור, באליפות ארצות הברית האחרונה חבט שלטון שתי הגשות במהירות של 239 קמ"ש במשחקון אחד. כעת, עם שיפור אדיר לשיאו האישי, הוא נכנס באופן רשמי למקום התשיעי בהגשות המהירות בכל הזמנים.  

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר