לא נח: "כבר ביום רביעי" - המשימה הקרובה של נובאק ג'וקוביץ'

ויקטור טרויצקי, קפטן נבחרת הדיוויס של סרביה אישר: אלוף ארצות הברית הטרי יקח חלק במשחקים מול ספרד וצ'כיה בסוף השבוע • מחר, עדייןללא המדורג 1 בעולם, הסרבים יתמודדו מול דרום קוריאה

המחווה של נובאק ג'וקוביץ' לקובי בראיינט / קרדיט: US OPEN

דואג גם למשימה הלאומית. לנובאק ג'וקוביץ', שזכה הלילה (בין ראשון לשני) באליפות ארצות הברית ובגרנד סלאם ה-24 בקריירה האדירה שלו, יהיה זמן לנוח ולצבור כוחות - עד ליום רביעי הקרוב.

כבר בעוד יומיים, המדורג ראשון בעולם יצטרף לאימוני נבחרת הדיוויס של סרביה, כך אישר קפטן הנבחרת ושחקן העבר, ויקטור טרויצקי במסיבת העיתונאים לקראת המפגשים הקרובים של סרביה מול דרום קוריאה (מחר), ספרד (שישי) וצ'כיה (שבת).

"אחרי שזכה באליפות ארצות הברית פתוחה, הדבר הראשון שהייתי רוצה לעשות הוא לברך את נובאק, כמובן", ציין טרויצקי. "זהו הישג מדהים, גם לטניס וגם לעולם הספורט בכלל. אני לא זוכר דומיננטיות כזו בעולם הספורט, אז ברכותי הכנות לו. בתחילת השנה הוא אמרשאחת המטרות הגדולות שלו ב-2023 תהיה גביע דיוויס ולהיות חלק מהקבוצה הזו, והוא שוב יהיה חלק ממנה. אנחנו מחכים לו כבר ביום רביעי, שבו הוא יתחיל להתאמן איתנו".

נובאק ג'וקוביץ'. אלוף ארצות הברית יצטרף גם לנבחרת הדיוויס של סרביה, צילום: גטי אימג'ס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כאמור, ג'וקוביץ' יפספס את המפגש הראשון של הנבחרת ביום רביעי, אך ייקח חלק בשניים הבאים. המטרה שלו תהיה כמובן לנסות ולהוביל את סרביה לזכייה בתואר השני בתולדותיה, אחרי שעשה זאת בפעם האחרונה ב-2010.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר