קריירה של ספורטאי מקצועני דורשת הקרבה, לעיתים הקרבה מעצבנת במיוחד, במקרה של הטניסאית האוקראינית אלינה סביטולינה ההקרבה הגיעה דווקא בזכות הצלחה, ככה זה כשאת קונה כרטיסים למופע של הארי סטייל שנופל בדיוק על רבע גמר ווימבלדון שעלית אליו.
תורים ענקיים בכניסה לווימבלדון | רויטרס
בפוסט שפרסמה סביטולינה באינסטגרם ביום ראשון מיד אחרי שהעפילה לרבע הגמר היא כתבה: "היי חברים! הייתי אמורה ללכת להופעה של הזמר האהוב עליי הארי סטיילס בווינה מחר, אבל ווימבלדון שינה לי את התוכניות, מישהו רוצה שני כרטיסים?".
מי שלא נשאר אדיש הוא סטיילס בעצמו שהגיב: "מזל טוב! יש לנו עוד ארבע הופעות, אתם מוזמנים לכל אחת מהן, בהצלחה בהמשך הטורניר".
View this post on Instagram
כזכור, בשמינית הגמר ניצחה האוקראינית את ויקטוריה אזרנקה הבלארוסית, לאחר סיום המשחק עוררה הבלארוסית סערה כשירדה לחדר ההלבשה מבלי ללחוץ את ידה של המנצחת כנהוג. היום בשעה 15:30 תעלה סביטולינה על כר הדשא למשחק קשה במיוחד נגד המדורגת מספר אחת בעולם איגה שווינטק.