18:00 - נקבעו הנבחרות שישתתפו באליפות אירופה בכדורמים בישראל
ההתאחדות האירופאית לענפי ספורט המים ה- LEN פרסמה היום (שני) את הרשימה הסופית של 16 נבחרות הנשים ו-16 נבחרות הגברים שישתתפו באליפות אירופה בכדורמים שתתקיים בינואר הקרוב בבריכה האולימפית במכון וינגייט בהשתתפות 32 נבחרות לאחר סיום המוקדמות.
האליפות תיפתח ב-3 בינואר 2024 ותסתיים ב-16 בו. כ-800 ספורטאים, ספורטאיות וצוותים מקצועיים כמו גם אנשי תקשורת יגיעו לישראל. אליפות אירופה תשודר בשידורים ישירים בערוץ הספורט ולכ-160 מיליון בתי אב בעולם ב-20 שפות.
5:00 - ניצחון היסטורי לנבחרת הנשים בכדורמים בגביע העולם
לאחר הפסדים לאלופת העולם ארה"ב ולסגנית אלופת אירופה יוון, ניצחה הלילה (בין ראשון לשני) נבחרת ישראל בכדורמים נשים 11:12 דרמטי את נבחרת ניו זילנד וסיימה את טורניר גביע העולם במקום השביעי.
ותיקת שחקניות הנבחרת, שונית סטרוגו, הוכתרת ל-MVP של ההתמודדות. כעת תחזור הנבחרת לישראל על מנת להתכונן לאליפות העולם שתפתח ב-16 ביולי בעיר פוקואוקה שביפן.
4:00 - מדליית ארד וקריטריון לאליפות העולם לשחיין רון פולונסקי
רון פולונסקי זכה אמש (ראשון) במדליית הארד בתחרות סטה קולי ברומא, לאחר שסיים במקום השלישי במשחה ל-200 מטר מעורב אישי, והשיג את המטרה החשובה עבורו - קריטריון לאליפות העולם בפוקואוקה בחודש הבא.
פולונסקי שחה במוקדמות בזמן של 2:02:40 דקות, שלא היה הספיק לכרטיס ליפן, אך הערב הוא עלה על הפודיום לאחר שקבע 2:00.04 דקות ואשרר את הקריטריון.
3:00 - ניצחון שלישי לנבחרת ישראל בלקרוס באליפות העולם
נבחרת ישראל בלקרוס, השיגה הלילה (בין ראשון לשני) את ניצחונה השלישי באליפות העולם בקליפורניה, עם ניצחון 6:12 על פורטו ריקו. עוד לפני כן, בסוף השבוע פתחו הכחולים לבנים עם ניצחונות 3:10 על שבדיה ובמשחק נוסף 4:8 על הפיליפינים.