אליפות אירופה בחתירה: מורן סמואל בחצי הגמר

מדליסטית הכסף מהמשחקים הפראלימפיים בטוקיו לפני שנתיים, הובילה לאורך 1400 מטרים, אך בסופו של דבר סיימה שנייה בזמן של 10:20.56 דקות ותשתתף מחר בחצי הגמר

מורן סמואל. הישג נפלא לחותרת הישראלית

אליפות אירופה בחתירה המשלבת תחרות אולימפית ופראלימפית יצאה היום (חמישי) לדרך בבלד, סלובניה, בהשתתפות חמישה ספורטאים ישראלים.

מורן סמואל, מדליסטית הכסף מהמשחקים הפראלימפיים בטוקיו לפני שנתיים, הובילה לאורך 1400 מטרים, אך בסופו של דבר סיימה שנייה בזמן של 10:20.56 דקות ותשתתף מחר בחצי הגמר.

שמואל דניאל המתחרה בסקיף הפראלימפי לגברים, דורג רביעי בשלב המוקדמות,עם 9:55.99 דקות. באירוע זה מדובר בקביעת המסלולים לשלב הגמר בלבד, בגלל כמות המשתתפים הקטנה.

מי שרוצה להיות החותר הישראלי הראשון באולימפיאדה הוא דני פרידמן, כשבינתיים סיים את שלב המוקדמות במקום השישי, בזמן של 7:39.65 דקות. הוא ישתתף בבית הניחומים, במטרה לתפוס את מקומו בחצי הגמר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

חשוב לזכור, שהחל מאליפות העולם הקרובה בספטמבר בסרביה, יהיה אפשר להשיג את הכרטיס לאולימפיאדת פריז 2024. מי שלא יצליח שם, יקבל הזדמנות נוספת במאי שנה הבאה בתחרות המיון האירופי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר