כאוס בהדר יוסף: המשחק הופסק לשעה, מכבי תל אביב ניצחה בגביע האתגר

במהלך המערכה הראשונה מול אומוניה ניקוסיה בגביע האתגר בכדורעף, הושלכה אבוקה מכיוון היציעים היישר למגרש, מה שגרם לעצירת ההתמודדות • אחרי לא מעט דיונים, הקפריסאים הסכימו לחדש את ההתמודדות רק אחרי שהאוהדים התפנו מהיציעים • הצהובים התקרבו לפיינל פור האירופי עם ניצחון 21:25, 20:25, 16:25

המשחק של מכבי תל אביב פוצץ בעקבות אבוקות שהושלכו למגרש, צילום: אורן אהרוני

משחקה הראשון של מכבי תל אביב בכדורעף, ברבע גמר גביע האתגר האירופי נגד אומוניה ניקוסיה, הופסק הערב (חמישי) לשעה ארוכה, לאחר שאוהדי המארחים השליכו אבוקות לשטח המגרש במרכז הספורט הלאומי בהדר יוסף.

בצל הבלגן, מכבי תל אביב התקרבה לפיינל פור האירופי לאחר שהשיגה ניצחון חשוב ברבע גמר גביע האתגר האירופי נגד אומוניה ניקוסיה עם 21:25, 20:25, 16:25 חלק.

האירוע התרחש כבר במהלך המערכה הראשונה, כאשר הקפריסאים הובילו 9:10, אז מספר אוהדים השליכו את האבוקות, כאשר אחד מהם גרם נזק לפרקט ושרף חלק ממנו. כמו כן, אבוקה נוספת כמעט פגעה באחד המאבטחים, כשניסה להוציא את האבוקות משטח האולם.

המשחק של מכבי תל אביב פוצץ בעקבות אבוקות שהושלכו למגרש, צילום: אורן אהרוני

שר התרבות והספורט מיקי זוהר שנכח במקום, קרא לאוהדים לחדול מיידית מהשלכת האבוקות והנחה את הסדרנים להשליט סדר.

אחרי דקות ארוכות, סיכם שר התרבות והספורט מיקי זוהר עם המשקיף האירופאי כי המשחק יימשך ללא האוהדים.

"האוהדים האלימים לא יהיו במגרשים הגיע הזמן לגדוע כל מקרה אלים באירועי ספורט", אמר הערב שר התרבות והספורט מיקי זוהר.

המשחק של מכבי תל אביב פוצץ בעקבות אבוקות שהושלכו למגרש, צילום: אורן אהרוני

יצוין כי לאחר האירוע החמור, השופטים התכנסו על הפרקט על מנת להחליט מה יעלה בגורל המשחק, בזמן שעובדי האולם, פתחו את הדלתות כדי לאפשר לעשן לצאת, כשברקע בוקעת אזעקת האש מהגלאים הפזורים באולם.

עוד קודם לכן, הושלכו למשטח מספר חפצים, כולל מצית מאחד היציעים. אחרי לא מעט לבטים, הוחלט שהמשחק יחודש רק לאחר שהקהל יצא מהאולם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
המשחק של מכבי תל אביב פוצץ בעקבות אבוקות שהושלכו למגרש,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר