מתעמלת המכשירים האולימפית ליהיא רז זכתה הערב (שני) באליפות ישראל. זה קרה באולם בהדר יוסף שבתל אביב, בתחרות הקרב רב בפעם השלישית בקריירה שלה.
רז בת ה-18, צברה ציון כולל של 51.1 נקודות סך הכל, לאחר שקיבלה בקרקע 12.750 נקודות, בקורה 12.4 נקודות, ו-13.6 נקודות ובמקבילים המדורגים, סך הכל זכתה לציון של 12.350 נקודות שהעניק לה את המקום הראשון.
בכך רז הקדימה את יולי גולן ארנון, שסיימה במקום השני, עם 44.8 נקודות ואת המקום השלישי על הפודיום תפסה נגה שליט עם 44.250 נקודות. עבור רז, מדובר בפעם השלישית ברציפות בו היא זוכה בתואר הלאומי, לאחר שעשתה זאת גם ב-2019 ובשנה שעברה.
רז סיכמה את התחרות: "היה מטורף, הרגשה כיפית, ממש נהנתי להתחרות, עשיתי תחרות טובה. עודדנו אחת את השנייה וזה הכנה טובה לאליפות אירופה, שם מקווה לעשות תחרות טובה ויציבה ובמידה וזה יקרה, אוכל להגיע גם לגמרים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו