אליפות אירופה בגלישת רוח: שחר טיבי ניצחה את שיוט המרתון

לאחר תחילת יום לא מוצלחת, עם פסילה בשיוט אחד ומקום 27 בשני, כבשה שחר טיבי את המרתון עם ניצחון חשוב שמותיר לה סיכוי לסיים עם מדלייה

טיבי, היום בשיוט המרתון

אליפות אירופה בגלישה בדגם IQ פויל הנערכת באיטליה, ממשיכה גם היום (חמישי) להיות צמודה ומותחת ביום השיוטים השלישי, עם צמרת צפופה הן בגברים והן בנשים.

יום השיוטים נפתח בשני שיוטי מסלול, ולאחריהם שיוט מרתון. המרתון הוא שיוט ארוך מאוד, באורך כ- 40 דקות, אשר התוצאה בו חשובה במיוחד, שכן הוא שווה ניקוד כפול. לאחר תחילת יום לא מוצלחת, עם פסילה בשיוט אחד ומקום 27 בשני, כבשה שחר טיבי את המרתון עם ניצחון חשוב.

תוצאה זו סייעה לה להישאר במקום השישי הכללי בתחרות, מרחק 32 נקודות מהמובילה, וחזק בתמונת שיוטי המדליות. במהלך סוף השבוע צפויים עוד שני ימי שיוטים, שיקבעו מי מהנשים יהיו בין 10 הגדולות שיתקדמו למאבק על הפודיום ביום ראשון.

שרון קנטור (מקום 12) ודניאלה פלג (13) ממשיכות את מגמת ההשתפרות לאורך התחרות וטיפסו היום במעלה הדירוג, בעוד שחר רשף (21) ומאיה מוריס (24) נחלשות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בגברים, יואב עומר, שנהנה אתמול מיום שיוטים מצוין, ירד מהמקום השישי ל-11 לאחר שני שיוטים ראשונים חלשים. שני חברי נבחרת נוספים בגברים נמצאים בטווח עשרת הגדולים. תום ראובני ניצח את השיוט הראשון של היום ועלה למקום 15 הכללי, וגם תומר ורדימון (17) התקדם 11 מקומות לעומת אתמול. שניהם צריכים לסגור ביומיים הקרובים את הפער מהמקום העשירי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר