גיל לבנדה מונה לעוזרו של תומר קשטן בק"ש

הקבוצה הצפונית ממשיכה במתיחת הפנים שלה עם מינויו של המאמן שעד לא מזמן עמד על הקווים של הפועל אכסאל מהלאומית • לבנדה נאלץ לעזוב את הקבוצה הצפונית לאחר שלא הצליח לצבור אף נקודה בחמשת המחזורים הראשונים • ק"ש ניצבת במקום ה-10 עם 17 נקודות מ-16 משחקים

לבנדה. חוזר לעמדת עוזר המאמן // גיל לבנדה. חוזר לעמדת עוזר המאמן

עירוני ק"ש ממשיכה למתוח את פניה לאחר שבמועדון הודיעו היום (ד') על צירופו של גיל לבנדה כעוזרו של המאמן הראשי תומר קשטן. 

לבנדה ששימש בעברו כמאמנה של הפועל ראשל"צ מהליגה הלאומית לאחר קדנציה כעוזר במכבי חיפה מונה בתחילתה של 2017 לעוזר המאמן בבית"ר ירושלים תחת שרון מימר. אך, כבר בחודש אוגוסט של עונת 2017/18 מימר פוטר ולבנדה החליף אותו על הקווים. המאמן פתח ברגל ימין את הקדנציה שלו בתפקיד בזכות ניצחון 0:3 גדול על מכבי ת"א, אך כעבור חודש חזר לכיסא העוזר בעקבות מינויו של אלי כהן למאמן ראשי. עם זאת, לבנדה שב במהרה לעמדת המאמן הראשי לאחר פיטוריו המוקדמים של כהן מספר חודשים לאחר מכן. 

לבנדה שימש כמאמן ראשי בבית"ר ירושלים במשך חמישה חודשים ובהם רשם שלוש ניצחונות ושתי תוצאות תיקו. 

בעקבות ההצלחה בבירה, לבנדה מונה בתחילת העונה למאמנה של הפועל איכסל שרק עלתה לליגה הלאומית, אך הוא נאלץ לפנות את מקומו כבר בחודש ספטמבר אחרי שהקבוצה לא הצליחה לצבור אף נקודה אחרי חמישה מחזורים. 

כעת לבנדה חובר לתומר קשטן, שמונה לתפקיד המאמן הראשי רק לפני כמה ימים בעקבות פיטוריו של חיים סילבס והשניים ינסו להוציא את הקבוצה מהבוץ כשהיא ניצבת במקום ה-10 בטבלה עם 17 נקודות בלבד ב-16 מחזורים.  

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר