ממשיך לנדוד: שגיב יחזקאל עבר למ.ס אשדוד

החלוץ, שהחל את העונה בבני יהודה, עבר בהשאלה ממכבי תל אביב עד תום העונה: "מודה על האמון" • החלוץ עידן שמש חתם בהפועל חיפה

צילום: דוברות מ.ס אשדוד // מ.ס אשדוד. עכשיו הוא באשדוד

מ.ס אשדוד מתחזקת בחלון של ינואר. החלוץ שגיב יחזקאל סיכם הערב (חמישי) את תנאיו במועדון של ג'קי בן זקן. החלוץ ויעבור בהשאלה ממכבי תל אביב עד תום העונה.

יחזקאל, שהחל את העונה בבני יהודה והספיק לכבוש שער בודד ב-11 משחקים, יעמוד לרשות המאמן יובל נעים כבר במשחק הקרוב במוצאי השבת מול בית"ר ירושלים. לאחר חתימתו אמר יחזקאל: "אני שמח להצטרף למ.ס אשדוד ומודה על האמון וההזדמנות. אתן את כל כולי כדי לעזור לקבוצה כדי להשיג את המטרה ולהישאר במקום הראוי לה, ליגת העל".

החלוץ עידן שמש חתם בהפועל חיפה עד סוף העונה עם אופציה להארכת חוזה. שמש, שהרשים השבוע את הצוות המקצועי באימונים, שיחק בליגת העל במדי בני סכנין ומכבי פ"ת וכבש 14 שערים.

"אני ש/מח לחזור לליגת העל למועדון גדול כמו הפועל חיפה", אמר שמש אחרי מעמד החתימה, "להפועל חיפה יש קהל חם ותומך, מקווה לעזור לקבוצה להשיג העונה את מטרותיה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר