מכבי חיפה תצא במוצ"ש למשחק החוץ מול מכבי ת''א במטרה אחת בלבד - שיריבתה הספורטיבית הגדולה ביותר לא תחגוג אליפות דווקא מולה. למרות החשש של האוהדים, שיודעים שנקודה תספיק לצהובים מת"א כדי לפתוח שמפניות, כל 1,300 הכרטיסים שהוקצו לירוקים לקראת המשחק נחטפו.
"אנחנו מתכוננים כמו לכל משחק, עם אותה גישה, אותו רצון ולשמח את הקהל", הבהירר אתמול המאמן מרקו בלבול, "אנחנו פוגשים את הקבוצה בכושר הכי טוב בליגה, אבל לנו יש את החשבונות שלנו. לא יהיו שום תירוצים של מנוחה או פגרה, להפך, הפגרה באה בזמן. אני מגיל 8 בחיפה ויודע מה היה בין המועדונים. אנחנו רוצים לסיים במקום השני ולקחת את המקום באירופה. אנחנו מרוכזים במטרות שלנו".
מבחינת ההרכב צפויים כמה שינויים. רז מאיר ימלא את מקומו של ארנסט מאבוקה המורחק, ובצד שמאל של ההגנה צפוי לשחק רמי גרשון. בקישור מנואל איטורה יאבד את מקומו, והנטייה של בלבול היא לפתוח עם ג'ורג' מנדז'ק, נטע לביא, כרים פריי ומוחמד אבו פאני. בחוד צפוי לשוב להרכב ניקיטה רוקאביצה על חשבונו של שון וייסמן, והוא ישחק יחד עם ירדן שועה.
בתוך כך, הודיעו החיפאים כי לואיס ויסנטה מתאו הספרדי מועמד לניהול מחלקת הנוער של המועדון, והוא ינחת בסוף השבוע להתרשמות הדדית. מתאו, בן ה־34, עבד במשך שש שנים במחלקת הנוער של ולנסיה ושימש המנהל המקצועי שלה ממארס 2017 עד ינואר 2019. לפני כן מילא תפקידים נוספים, ובהם ריכוז הפעילות הספורטיבית של מחלקת הנוער של המועדון הספרדי ובניית מערך מקצועי באקדמיה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו