בבית"ר ירושלים עסוקים בימים האחרונים בחיפושים קדחתניים אחר מגן שמאלי זר, שיחזק את החוליה האחורית לקראת העונה הקרובה. בעניין הזה נודע ל"ישראל היום" כי לצהובים־שחורים הוצע לאחרונה המגן הצרפתי פייר איב פולומט, שמסיים את חוזהו בקבוצת סנט אטיין מהליגה הצרפתית הראשונה.
פולומט בן ה־25 רשם בעונה החולפת 21 הופעות בכל המסגרות במדי קבוצתו, 18 מתוכן בליגה. את בית"ר ירושלים הוא פגש לפני שלוש שנים, במסגרת מוקדמות הליגה האירופית, כאשר שיחק עם סנט אטיין באצטדיון טדי, ואף פתח בהרכב של הירוקים. שכרו של פולומט מוערך בחצי מיליון יורו. על פי גורמים בבית"ר ירושלים, בשלב הזה המנהל המקצועי, יוסי בניון, מתמקד בחיפושים אחר מועמדים אחרים במקביל לחיפושים אחר מגן שמאלי.
בבירה לא ויתרו על חלוץ בעל שיעור קומה, והשם החם הוא של אקס הקבוצה, ניקיטה רוקאביצה, שסיים את חוזהו בשורות מכבי חיפה, שיכולה להשוות כל הצעה עד לסוף חודש יולי. בבית"ר עוקבים אחר ההתפתחויות מכיוונו, אך בכל מקרה גם אם יגישו לו הצעה רשמית, אין להם כוונה לשלם לו את הסכומים הגבוהים שהוא דורש כרגע מחיפה.
הצוות המקצועי של המועדון, בראשות בניון, המאמן רוני לוי ועוזרו חיים שאבו, החל אתמול בשבוע התרשמות לשחקנים מליגות נמוכות, שייבחנו בימים הקרובים כדי להרשים ואולי לחתום בקבוצה. שניים מהנבחנים הם דניאל שוורצבוים מהפועל פ"ת, ושלום אדרי, שכבש עשרה שערים בעונה החולפת במדי מ.ס טירה מליגה א'. כמו כן, במהלך שבוע האימונים ייבחנו בבית וגן גם שחקנים זרים צעירים בעלי פוטנציאל, שאם ירשימו הם ככל הנראה יוחתמו ויושאלו לקבוצות אחרות. גם שחקנים צעירים מקבוצת הנוער ושחקנים של הקבוצה שהיו בהשאלות יהיו בנבחנים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו