החלוץ האיטלקי פדריקו פיובקרי מועמד להפועל חיפה. הקבוצה של חיים סילבס כבר פנתה לשחקן, שבוחן מצידו כמה הצעות נוספות. מדובר בחלוץ בן 34 שמסיים חוזה בקורדובה, מהליגה השנייה בספרד. בעונה שעברה שיחק פיובקרי לצידו של חוסה אנחל קריליו, שחתם הקיץ בהפועל ב"ש.
למרות גילו, האיטלקי כבש בספרד 12 שערים ב־35 הופעות בעונה שעברה. לפני ארבע שנים הוא היה מועמד להגיע למכבי חיפה, אך בחר שלא להגיע לישראל. החלוץ הוותיק שיחק בלא מעט קבוצות בקריירה, הבכירות שבהן הן סמפדוריה מהסריה אה, אייבר מהליגה הספרדית וסטיאווה בוקרשט הרומנית.
בשנים האחרונות שיחק פיובקרי בסין ובאוסטרליה. מעבר לחלוץ זר שאותו מעוניין לצרף חיים סילבס, האדומים מהכרמל השלימו את צירופו של החלוץ עדן בן בסט, שחתם על חוזה לשנתיים עם אופציה לעונה שלישית. השחקן בן ה־32 הגיע לסיכום על שחרורו מהפועל ב"ש תמורת פיצוי של שלוש משכורות.
היום יגיעו כל הניירות חתומים גם על ידי הבעלים יואב כץ, ובן בסט יערוך מחר אימון בכורה בקבוצה, שאותה עזב רק לפני שנה לבירת הנגב.
הקבוצה אמנם רחוקה מהשלמת הסגל, אך השארתו של גבריאל תאמאש יחד עם החזרה של בן בסט, וההחתמות של קווין טאפוקו ובן והבה, הביאו להערכה כי מאות אוהדים צפויים להגיע לאימון הראשון מחר. בן בסט וטאפוקו כבר החלו אימונים בהפועל ב"ש, שבה נמנו עם קבוצת המנודים. סילבס מעוניין לצרף עוד קשר, מגן שמאלי וחלוץ, בטרם יושלם הסגל סופית.
כרגע המאמצים מתרכזים במציאת זרים, וכאלה חיפה יכולה לצרף עוד שלושה לפחות.