פוצץ המו"מ על אדריאן דלמאו

למרות המאמצים הגדולים שעשתה מכבי תל אביב על מנת לרכוש את החלוץ הספרדי, נראה כי שחקן הראקלס לא יגיע לצהובים

צילום: טוויטר // דלמאו. מסתמן כי לא יגיע לקריית שלום

למרות המאמצים הגדולים שעשתה מכבי תל אביב על מנת לרכוש את החלוץ הספרדי, אדריאן דלמאו, מקבוצת הראקלס, בשלב הזה נראה כי השחקן לא יגיע לשורות האלופה, לאחר שנרשם פיצוץ במשא ומתן בין שני המועדונים.

כזכור, הנהלת מכבי הגישה לקבוצה ההולנדית הצעה על סך מיליון יורו, בהתאם לסכום שנציגיו של דלמאו טענו כי תמורתו הוא ישוחרר, אך בהראקלס דרשו 2 מיליון, מה שהוביל את הצהובים לנסות לסגור עסקה סביב 1-1.5 מיליון עם מענקים כספיים בהתאם להישגים של השחקן והקבוצה, אבל בסופ"ש הקבוצה ההולנדית העלתה את דרישתה ל-2.5 מיליון יורו והעסקה התפוצצה. 

הקבוצה תקיים מחר (ראשון) בבוקר אימון קליל ולאחריו תטוס לבלגיה, משם תמשיך למירלו, שבהולנד, בה הצהובים יקיימו את מחנה האימונים השני שלהם הקיץ ויערכו 3 משחקי אימון כשחלק מהיריבות יהיו גנק וספרטה רוטרדם. 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר