מה מונע משיר צדק לפתוח דף חדש?

הבלם מתעקש שגם אחרי מעבר לקבוצה חדשה תמשיך הפועל ב"ש לשלם לו את הבונוסים, לפי החוזה ביניהם • בבירת הנגב מוכנים רק להשלים את משכורתו, וזו הסיבה שהוא טרם עבר להפועל ת"א או לקריית שמונה

צדק. לא מוצא פתרון // צילום: עמי שומן // צדק. לא מוצא פתרון

הפועל ב"ש והבלם שיר צדק מעוניינים להפרד כבר מספר שבועות, אך כעת מתברר כי ישנה מחלוקת לא פתורה בין הצדדים. המועדון העביר לצדק מסר כי יסכים להשתתף בשכרו שעומד על כ-200 אלף דולר, אך השחקן דורש גם את הבונוסים שמגיעים לו על פי החוזה.

 

בב"ש טוענים כי אין בכוונתם לשלם בונוסים על הצלחות הקבוצה בעוד צדק יעבור לשחק בקבוצה אחרת, בעוד השחקן מצידו הבהיר כי לא יתגמש מאחר ואלה התנאים עליהם חתומים שני הצדדים.

 

בצדק בן ה-29 מעוניינות הפועל ת''א ועירוני קריית שמונה. הניסנובים הסכימו לשלם 140 אלף דולר ובבירת הנגב הסכימו כאמור להשלים את שכר הבסיס, אך המעבר נתקע סביב המחלוקת על הבונוסים. כעת יצטרכו הצדדים להגיע לפתרון, אחרת עשוי השחקן להישאר בקבוצת המנודים שנוצרה הקיץ בב"ש.

 

שחקן אחד שירד מקבוצת המנודים הוא הקשר אריק סאבו ששוחרר השבוע מהמועדון והיום חתם בקבוצת קרגונמרוק מהליגה השנייה בטורקיה. סאבו חתם בטורקיה באמצעות סוכנו שחר גרינברג, שקודם לכן התיר את חוזהו בקבוצה הישראלית.

 

עוד שחקן שעתיד לעזוב אל מעבר לים הוא הקשר חן עזרא, שנמצא על סף חתימה באומוניה ניקוסיה הקפריסאית. בין הצדדים נותרו פרטים קטנים לסגור בדרך לחתימה. אם העסקה תצא לפועל זו תהיה הפעם הראשונה בה עזרא בן ה-30 עוזב את ישראל.

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר