למרות הכל: פתיחת אצטדיון בלומפילד בספק גדול

על אף שהדשא נקלט והשיפוץ על סף סיום, במשרד העבודה מצאו ליקויים בטיחותיים, שמעמידים בספק את הפתיחה במועד המקורי • גם המשטרה לא מספקת את האישורים הנדרשים • במכבי ת"א כבר חשבו על פיצוי

צילום: עמי שומן // איצטדיון בלומפילד. הסאגה בעיצומה

פתיחתו של אצטדיון בלומפילד ב-24 לחודש נמצאת בספק גדול. למרות שהדשא כבר בשתילה מתקדמת ונראה שרוב המגרש מוכן, והיום (רביעי) אף נערך סיור לתקשורת, משרד העבודה מצא בו מספר ליקויים בטיחותיים שכרגע מעמידים בספק את פתיחתו בזמן. 

בסיור שערכו נציגי משרד העבודה נמצאו כאמור מספר ליקויים בטיחותיים וסיור נוסף אמור להיערך בשבוע הבא. גורמים המעורים בפרטים טוענים כי סיכוי נמוך שיצליחו לתקן את הכל עד למחזור הפתיחה בליגה. 

בנוסף גם משטרת ישראל לא מאשרת את פתיחת האצטדיון וייתכן שגם אם בלומפילד אכן יאושר לבסוף על ידה, ייתכן כי כמות הצופים תוגבל. מכבי ת"א נערכה מראש לאפשרות הזאת והודיעה שאם בלומפילד יפתח אבל לא כל היציעים יהיו מוכנים, אז בעל המנוי יקבל פיצוי כספי על המשחקים שנמנעו ממנו.  

הקבוצות התל אביביות כבר מסרו למנהלת הליגות מגרשים חלופיים למקרה שבלומפילד לא יהיה מוכן לפי הרשימה הבאה - מכבי ת"א באצטדיון בנתניה, הפועל ת"א באצטדיון המושבה, ובני יהודה באצטדיון ר"ג.

בלומפילד היום. המשטרה עדיין לא מספקת את האישורים // צילום: עמי שומן

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר