"מגיעה לנו עוד הזדמנות"

בנבחרת ישראל היו מאושרים לנוכח התוצאות בשאר הבתים של המוקדמות, דבר ששומר על הסיכוי להגיע לחצי גמר ליגת האומות • מרציאנו: "נתפלל ונקווה שתהיה לנו את הזכות להגיע לפלייאוף כי שם הכל יכול לקרות" • דן גלזר: "תהיה השפעה למשחקים נגד פולין וצפון מקדוניה"

צילום: אלן שיבר // שחקני הנבחרת חוגגים, אמש בטרנר

הניצחון על לטביה אמש (1-3) שיפר את מצב רוחם של שחקני נבחרת ישראל. בנוסף, לאחר המשחק הם התבשרו כי התוצאות במשחקים המקבילים הגדילו את הסיכוי להיות בחצי גמר ליגת האומות ובהתאחדות לכדורגל אמרו: "היכולת בקמפיין הזה לא מצדיקה את התוצאות הפחות טובות בבית. כנראה שהמזל הולך עם הטובים. מגיעה לנו עוד הזדמנות לעלות ליורו".

למעשה החישוב פשוט יחסית. אסור לישראל שנבחרות המדורגות מתחתיה בתוצאות דרג 3 בליגת האומות יעלו ליורו דרך בתי מוקדמות היורו. אמש כל הנבחרות הרלוונטיות איבדו נקודות. בוסניה הפסידה ליוון, פינלנד ניצחה ודחקה את הבוסנים מרחק חמש נקודות מעליה ונורבגיה השוותה בדקה ה-90 מול רומניה ופגעה קשות בסיכויי בהעפלה שלה. "אני מקווה שעם קצת מזל נגיע גם לפלייאוף" אמר השוער אופיר מרציאנו שהוסיף דברים "נתפלל ונקווה שתהיה לנו את הזכות להגיע לפלייאוף כי שם הכל יכול לקרות".

הקשר דן גלזר הוסיף: "משמח לשמוע את התוצאות אבל צריך עדיין לחכות. מצד שני אני חושב שלשני המשחקים שנותרו בקמפיין מול פולין וצפון מקדוניה תהיה השפעה על איך נגיד למשחקים בליגת האומות במרץ. צריך להציג יכולת טובה בחודש הבא ואז לחשוב על ליגת האומות ולהגיע עם בטחון למשימה הבאה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר