מכבי תל אביב תצא מחר (שני, 20:15) לאצטדיון גרין למשחק מול הפועל נוף הגליל, כשהיא יודעת שניצחון יקטין את הפער מהפועל באר שבע לשתי נקודות בלבד. היום, מאמן הצהובים, מלאדן קרסטאיץ', והקשר, אייל גולסה דיברו במסיבת העיתונאים לקראת המפגש מחר.
"המשחק נגד פ.ס.וו היה בעבר, אם אנחנו רוצים להשיג תוצאה טובה אנחנו לא צריכים להתרכז במה שהיה בעבר, ניתן את המקסימום שלנו במשחק הקרוב", אמר קרסטאיץ'.
"בטוח שמצפה לנו משחק קשה, קשוח וחשוב מאוד. יש להם את השאיפות שלהם בגלל המצב שלהם בטבלה, לנו יש את המטרות שלנו ואני חושב שהשחקנים יודעים ומבינים שאם אנחנו רוצים להשיג את התוצאה שאנחנו רוצים צריך לתת את המקסימום. אם נמעיט בערכם יהיו לנו בעיות, אני בטח שהשחקנים מבינים זאת והם יתנו את הכל".
על המפגש הקודם בבלומפילד בין הקבוצות שהסתיים בתיקו, בו קרסטאיץ' עדיין לא עמד על הקווים: "אני מכיר את המשחק הזה, זה מראה למה אנחנו צריכים להציג מחר יכולת גבוהה".
אייל גולסה: "בכל משחק אנחנו רוצים לבוא ולנצח. בליגה שלנו כל משחק קשה, הצוות מכין אותנו לכל משחק בצורה הכי טובה שאפשר ובעזרת השם ננצח את המשחק מחר".
לסיום נשאל גולסה על כמות הדקות שלו לאחרונה ואמר: "יש לנו צוות חדש שעדיין לומד אותנו תוך כדי תנועה. אני לוקח את זה למקום חיובי, עובד יותר קשה ואני בטוח שזה ישתלם בסוף ואני אחזור לשחק".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו