"ז'רקו לאזטיץ' היה חזק מעלבונות האוהדים של מכבי תל אביב"

המאמן ספג שריקות בוז מהאוהדים לפני שהקבוצה חזרה מפיגור ל-2:3 על הפועל חדרה • בסרביה סיקרו את המהפך: "מייאוש לתפארת"

ז'רקו לאזטיץ'. צילום: עמי שומן

ז'רקו לאזטיץ', מאמן מכבי תל אביב חווה אתמול (שבת) רכבת הרים בניצחון 2:3 על הפועל חדרה. בזמן שהקבוצה פיגרה 2:0, הסרבי כבר ספג שריקות בוז וקללות מאוהדי הקבוצה, אך סיים עם ניצחון חשוב במאבק האליפות. 

"מייאוש לתפארת", נכתב ב"מרידיאן" הסרבי על הניצחון של מכבי ת"א והמאמן. "מכבי פיגרה בהפסקה, מה שהיה אות לאוהדים האורחים להתחיל להעליב את לאזטיץ'. אולם הקריאות הללו לא סחפו את המאמן הסרבי, שעודד את שחקניו להשיג בסופו של דבר ניצחון ענק ולהפוך את התוצאה". ב"מוצרט" נכתב: "לאזטיץ' היה חזק מעלבונות האוהדים והיציע ופיגור של 2:0".

לאזטיץ', שמתעקש העונה על דור תורג'מן ואלעד מדמון בחלק הקדמי שלו, לא שקל אפילו להרים מהספסל את ערן זהבי במצב של 2:2, ובדקה ה־85 ההתעקשות שלו הוכיחה את עצמה. 

מדמון, אקס חדרה למי ששכח, הוכשל בתוך הרחבה במהלך גבולי, אבל שופט ה־VAR הזעיק את השופט אוהד אסולין לעמדה, והאחרון החליט לא רק לתת למכבי פנדל, אלא גם להרחיק את ליסאב עיסאת שכבש מוקדם יותר. תורג'מן ניגש לבעוט – והכריע. בסיום, 2:3 למכבי ת"א – ובעיקר, ניצחון גדול ללזאטיץ'.

דור תורג'מן, צילום: עמי שומן

הפלייאוף העליון - תמונת מצב:

  1. הפועל באר שבע - 56 נקודות
  2. מכבי תל אביב - 54 נקודות*
  3. מכבי חיפה - 46 נקודות
  4. בית"ר ירושלים - 42 נקודות
  5. הפועל חיפה - 38 נקודות
  6. מכבי נתניה - 36 נקודות*

*שיחקה המחזור

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ווסלי פטאצ'י ודור תורג'מן, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר